MEDENCE ÉRDEKLŐDÉS –  KAPCSOLATFELVÉTEL


[Elfogadom a SpaTrend Kft., mint Üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát - Adatkezelési Tájékoztató. Az ÁSZF az oldal alján található.]

PRÉMIUM JAKUZZIK – PARADISE SOROZAT

'CALDERA SPAS – COME TO LIFE'

A kiváló minőségű Paradise sorozat masszázsmedence modelljei számos prémium opcióval és funkcióval érkeznek, melyek tökéletes kikapcsolódást és relaxációs élményt nyújtanak. E sorozat modelljei mellé kiegészítésként választhatja az innovatív FreshWater® Salt System vízkezelő sóbontó rendszert, mellyel a víz klórtartalma oly módon csökkenthető, hogy tökéletes tisztasága megmarad, így bőr és gyermekbarát vizű lesz masszázsmedencéje.

CALDERASPAS – A TÖKÉLETES BMW DESIGN

A Caldera megbízható, nagyteljesítményű masszázsmedencéi egyesítik a kényelmet, az energiahatékonyságot, a könnyű kezelhetőséget és a luxus érzetét. A Caldera jakuzzik minden funkcióját, a felfűtés hatékonyságától kezdve, a LED lámpák ragyogásán át a jetek változatos masszázsélményéig úgy tervezték meg, hogy azokat Ön kényelmesen és könnyedén használhassa. A Caldera jakuzzik nagyszerűsége a részletekben rejlik. Hiszünk abban, hogy Ön is meg fogja tapasztalni a Caldera jakuzzik színtiszta kényelmét, nagyszerű teljesítményét, és élvezni fogja azt a szemet gyönyörködtető designt, melyen a BMW mérnökei éveken át dolgoztak.

CalderaSpas MAKENA

Férőhely: 6 / 46 befúvó

CalderaSpas SALINA

Férőhely: 7 / 40 befúvó

CalderaSpas REUNION

Férőhely: 7 / 38 befúvó

CalderaSpas SEYCHELLES

Férőhely: 6 / 43 befúvó

CalderaSpas MARTINIQUE

Férőhely: 5 / 34 befúvó

CalderaSpas KAUAI

Férőhely: 3 / 31 befúvó