TÁJÉKOZTASSUK ÖNT MASSZÁZSMEDENCE AJÁNLATAINKRÓL?


[Elfogadom a SpaTrend Kft., mint Üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát - Adatkezelési Tájékoztató. Az ÁSZF az oldal alján található.]

PRÉMIUM JAKUZZIK – UTOPIA SOROZAT

'CALDERA SPAS – COME TO LIFE'

A nagy teljesítményű technikai újításoknak köszönhetően minden Utopia masszázsmedence rendkívül költséghatékonyan üzemeltethető, használatuk pedig egyszerű. Minden modell egyedi masszázsélményt nyújt, a gondosan megtervezett design miatt bármely jakuzzit választja, garantáltan kertje ékköve lesz! Minden modellhez ajánljuk az innovatív FreshWater® Salt System vízkezelő rendszert, mellyel a víz hosszabb ideig kristálytiszta és természetes érzetű marad.

CALDERASPAS – A TÖKÉLETES BMW DESIGN

A Caldera megbízható, nagyteljesítményű masszázsmedencéi egyesítik a kényelmet, az energiahatékonyságot, a könnyű kezelhetőséget és a luxus érzetét. A Caldera jakuzzik minden funkcióját, a felfűtés hatékonyságától kezdve, a LED lámpák ragyogásán át a jetek változatos masszázsélményéig úgy tervezték meg, hogy azokat Ön kényelmesen és könnyedén használhassa. A Caldera jakuzzik nagyszerűsége a részletekben rejlik. Hiszünk abban, hogy Ön is meg fogja tapasztalni a Caldera jakuzzik színtiszta kényelmét, nagyszerű teljesítményét, és élvezni fogja azt a szemet gyönyörködtető designt, melyen a BMW mérnökei éveken át dolgoztak. 

CalderaSpas CANTABRIA

Férőhely: 8 / 74 befúvó

CalderaSpas GENEVA

Férőhely: 6 / 52 befúvó

CalderaSpas NIAGARA

Férőhely: 7 / 52 befúvó

CalderaSpas TAHITIAN

Férőhely: 6 / 48 befúvó

CalderaSpas PROVENCE

Férőhely: 4 / 43 befúvó

CalderaSpas FLORENCE

Férőhely: 6 / 46 befúvó