TÁJÉKOZTASSUK ÖNT MASSZÁZSMEDENCE AJÁNLATAINKRÓL?


[Elfogadom a SpaTrend Kft., mint Üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát - Adatkezelési Tájékoztató. Az ÁSZF az oldal alján található.]

PRÉMIUM JAKUZZIK – VACANZA SOROZAT

'CALDERA SPAS – COME TO LIFE'

A Vacanza sorozat modelljei egyesítik a Caldera által nyújtott kényelmet és minőséged. Segítik a mindennapos relaxációt, feltöltődést. Naponta csupán 20 perc masszázsmedence használat teljesen megváltoztatja majd közérzetét. Egy saját masszázsmedence értéket teremt otthonában, a jakuzzi kellemes, meleg habjaiban elmerülve minden nap minőségi időt tölthet családjával.

CALDERASPAS – A TÖKÉLETES BMW DESIGN

A Caldera megbízható, nagyteljesítményű masszázsmedencéi egyesítik a kényelmet, az energiahatékonyságot, a könnyű kezelhetőséget és a luxus érzetét. A Caldera jakuzzik minden funkcióját, a felfűtés hatékonyságától kezdve, a LED lámpák ragyogásán át a jetek változatos masszázsélményéig úgy tervezték meg, hogy azokat Ön kényelmesen és könnyedén használhassa. A Caldera jakuzzik nagyszerűsége a részletekben rejlik. Hiszünk abban, hogy Ön is meg fogja tapasztalni a Caldera jakuzzik színtiszta kényelmét, nagyszerű teljesítményét, és élvezni fogja azt a szemet gyönyörködtető designt, melyen a BMW mérnökei éveken át dolgoztak.

CalderaSpas PALATINO

Férőhely: 6 / 45 befúvó

CalderaSpas MARINO

Férőhely: 6 / 35 befúvó

CalderaSpas VANTO

Férőhely: 7 / 35 befúvó

CalderaSpas CAPITOLO

Férőhely: 5 / 23 befúvó

CalderaSpas AVENTINE

Férőhely: 2 / 14 befúvó

CalderaSpas CELIO

Férőhely: 3 / 18 befúvó