hagyományos JAKUZZIK - FREEFLOW

Freeflow - optimális masszázsmedence nyaralóba, kisebb kertekbe, teraszokra

Azok számára, akik ragaszkodnak a masszázsmedence klasszikus formavilágához, ám kis helyre telepíthető jakuzzit keresnek, a  FreeFlow masszázsmedencéi jelentik az ideális választást. A FreeFlow jakuzzik rendkívül strapabíróak, ütés és karcállóak, kevés törődést igényelnek, így ha például nyaralójába keres jakuzzit, a FeeFlow  tökéletes döntésnek bizonyulhat.

A Feeflow jakuzzik előnyei:

A világhírű jakuzzi gyártó, a Watkins Manufacturing készíti a habkönnyű és egyszerűen telepíthető jakuzzi családot, a FreeFlow-t. Az energiatakarékos működésű jakuzzi legnagyobb előnye, hogy nem kell szakember, vagy hosszas előkészület a telepítéséhez. Könnyű szerkezete és egyszerű használata miatt egy teljesen mobil darabot nyerhetünk a FreeFlow-val, amit bármikor átrakhatunk máshova.

FREEFLOWSPAS JAKUZZI MODELLEK
FREEFLOWSPAS SOROZAT – KÖZÉPKATEGÓRIA

Férőhely: 5 / 25 befúvó

Férőhely: 7 / 22 befúvó

Férőhely: 3 / 17 befúvó

Férőhely: 5 / 18 befúvó

Férőhely: 4 / 18 befúvó

Férőhely: 4 / 17 befúvó

Férőhely: 2 / 10 befúvó

A kis helyen, teraszon, vagy erkélyen is elférő FreeFlow jakuzzi családi, baráti összejövetelek főszereplője lehet. A habkönnyű medencetest rendkívül ellenálló, tartós és elnyűhetetlen anyagból készül.

A Freeflow Spas masszázsmedencék rendkívül erősek és tartósak, mivel a medence héja egyetlen darabból készült, mely miatt nincs szükség belső tartó keretre sem. Az öntartó szerkezet könnyű és hihetetlenül teherbíró, ugyanakkor telepítéséhez nincs szükség például statikus szakember bevonására.

A gyártási költségek csökkentésének köszönhetően A FreeFlow masszázsmedencék prémium jakuzzi élményt kínálnak az akril medencékhez képest  megfizethető áron, hasonlóan magas minőségben.

EGYSZERŰ TELEPÍTÉS, TÖKÉLETES MASSZÁZSÉLMÉNY!

ENERGIATAKARÉKOS

A Freeflow jakuzzi a különleges EcoFlow™ technológiának köszönhetően maximális teljesítmény mellett is rendkívül energiatakarékosan üzemeltethető.

TÖKÉLETES MASSZÁZS

Bár a FreeFlow jakuzzik kisebbek és könnyebbek akril társaiknál, masszázsélményben szinte ugyanazt nyújtják. Dőljön hátra és élvezze a testet-lelket felfrissítő hidromasszázst!

PRAKTIKUS MEGOL­DÁSOK

A FreeFlow Spas jakuzzik telepítése rendkívül egyszerű. A Plug-N-Play technológia lehetővé teszi a valaha volt legegyszerűbb telepítést, ami akár Ön is saját kezűleg elvégezhet.

FreeFlow jakuzzit szeretne kedvezményekkel?

2020 legújabb Freeflow masszázs­medence modelljei már a SpaTrend bemutató­termében extra kedvezményes vásárlási lehetőséggel 

Tájékoztassuk Önt FreeFlow jakuzzi kedvezményeiről?