2020. MÁJUS 11-16.
A SpaTrend Expo LIVE végéig hátralévő idő

spatrend expo Live az ország első virtuális jakuzzi kiállítása!

Hagyományosan tavasszal nyitja meg kapuit a SpaTrend Expo, Magyarország talán legnagyobb jakuzzi kiállítása és vására. A kialakult helyzet miatt a SpaTrend Expo NEM! marad el, csak új formában, élő közvetítésekkel, ONLINE kerül megrendezésre. Kövessen minket közösségi csatornáinkon, tudjon meg mindent a masszázsmedencék újdonságairól! Sztárvendégekkel, gasztronómiai különlegességekkel, nyereményjátékkal, kedvezményekkel, és rengeteg masszázsmedencével várjuk Önt a képernyő előtt! A hét végére biztosan állíthatjuk, rátalál majd az Önnek való jakuzzira!

Ha lemaradt egy-egy közvetítésünkről...

Videóink utólag is elérhetők a Facebook-on, a Youtube-on, és az Instagramon! Ha lemaradt ezekről, vagy egy bizonyos témakörben nézte volna meg egy-egy közvetítésünket, akkor ezt később is pótolhatja, ha a programok aloldalunkra látogat, ahol folyamatosan frissítjük a felvételeket. Nézze meg a felhozatalt a Program oldalon!

SpaTrend Expo LIVE!, az ország első online jakuzzi kiállítása és vására! 
Kövesse minden nap élő adásunkat, tudjon meg mindent a jakuzzikról a legjobbaktól, és találjon rá élő bejelentkezéseink során álmai jakuzzijára! Ha szeretné elsőként megtudni és igénybe venni a SpaTrend Expo készlet erejéig tartó exkluzív kedvezményeit, jelentkezzen minél előbb!

SpaTrend Expo LIVE jakuzzi kedvezmények!

Tájékoztassuk Önt jakuzzi kedvezményeinkről?

Tekintse meg 3D-s bemutatótermi sétánkat!

IDŐPONTFOGLALÁS

Exkluzív bemutatótermi séta az Ön jakuzzi szakértőjével, ahol akár egyedül is lehet!

Ha az élő közvetítés után bemutatótermünkben is megnézné a jakuzzikat, foglaljon időpontot különleges bemutatóterem bejárásunkra, mely során kizárólag Ön van a középpontban!

Tudjon meg mindent az otthoni wellnessről első kézből szak­képzett értékesítőinktől, akik wellness iránti elköte­­lezet­tsé­güktől vezérelve már több mint 3000 háztartásba juttatták el a mindennapos pezsgőfürdőzés varázs­latos élményét. Szakértőnk személyesen mutatja be a legmodernebb, legexkluzívabb jakuzzi­kat, és mindent megtudhat a ezek egészségmegőrző, jótékony hatásairól.
A bemutatótermi séta férőhelyeinek száma korlá­tozott, így érdemes minél előbb időpontot foglalnia!

IDŐPONTFOGLALÁS - 9:00 - 15:00

Raktárkészletünket maximálisan feltöltöttük a legújabb masszázsmedence modellekkel, mivel mi is -ahogy sokan mások – az idei kiállításokra készültünk. Raktárkészletünkről azonnal tudjuk Önnek szállítani a kiválasztott modellt. A kialakult helyzetre való tekintettel lehetőség van egyéni bemutatótermi bejárásra, melyhez időpontfoglalás szükséges. Nekünk fontos az Ön biztonsága! Foglaljon időpontot, és legyen akár egyedül szakértőnkkel. A megfelelő távolságot és a higiéniai szabályokat betartva mindent megteszünk kollégáink és az Ön egészségének megőrzése érdekében. Válasszon naptárunkból egy Önnek megfelelő időpontot, és látogasson el óriási, 1200 NM-es bemutatótermünkbe, ahol biztonságosan vásárolhat!

KÜLDETÉSÜNK AZ EGÉSZSÉG

A napi kikapcsolódás és feltöltődés mindenki számára fontos. A SpaTrend Expo Live Jakuzzi Vásáron szeretnénk Önnek is megmutatni, hogy milyen hatással lesz életére a mindennapi meleg vízben való fürdőzés.

NÉZZE KÖZVETÍTÉSEINKET!

Lépjen be virtuális bemutatótermünkbe, nézze élő adásainkat, és kérdezzen bármikor online chat alkalmazásunkban, kollégáink rögtön válaszolni fognak Önnek, és segítségére lesznek a jakuzzi választásban!

AKCIÓINK A KIÁLLÍTÁSOKON

A SpaTrend ürömi központja közel 3000 négyzetméteren várja önt masszázsmedencéivel, kerti bútorokkal és grillekkel a SpaTrend Expo Live kiállításon és vásáron. Egyedi online kedvezményekkel várjuk!

A SPATREND expo LIVE JAKUZZI kiállítás és VÁSÁR CÉLJA

Célunk, hogy egy időben és egy helyen bemutathassuk hol tart ma a jakuzzi gyártás, mik az iparág újdonságai, vívmányait és mi az a kínálat, amiből a masszázsmedencék kedvelői választhatnak. Az élő közvetítések során mindent megtudhat a masszázsmedencézés egészségmegőrző, regeneráló hatásairól, a jakuzzi típusokról, a masszázsmedencék mindig kristálytiszta vizének titkáról, az energiatakarékos működésről, egyszóval mindent megtudhat,, amit egy leendő jakuzzi tulajdonosnak tudnia érdemes. 

“A legmeghatározóbb pillanatok azok, amikor az ügyfeleim azt mondják: Már biztos vagyok, hogy a legjobban döntöttem.”

Horváth István

masszázsmedence szakértő

“Közel 15 éve vált életem részévé a hidromasszázs szeretete. Célom, hogy ügyfeleink elégedetten használják masszázsmedencéjüket..”

Vezse Roland

Ügyvezető, SpaTrend

“Ügyfeleimnek élménnyel szolgálni mindig boldogság. Szeretem, mikor maradéktalanul elégedettek ügyfeleim .”

Seres István

Értékesítő, SpaTrend
A SPATREND EXPO LIVE ÉLŐ KÖZVETÍTÉSEI SORÁN

■ megismerheti a világ legújabb masszázsmedencéit
■ személyre szabott kedvezményekben részesülhet
■ szakértőink segítenek Önnek az eligazodásban
■ masszázsmedencéink kipróbálását is megnézheti
■ bemutatótermi medencéink akár azonnal az Öné lehetnek

■ kerti bútorainkat saját kertjébe képzelheti
■ megtekintheti óriási kerti grill választékunkat is
■ az élő adások során élőben teheti fel kérdéseit
■ rengeteg meglepetéssel és kedvezménnyel készülünk
■ és még ezer érvünk van, hogy miért tartson velünk online egy héten át!

Tekintse meg ízelítőül videóinkat PROGRAMJAINKRÓl!

A SpaTrend Expo LIVE Jakuzzi Kiállítás és Vásár alkalmat teremt arra, hogy megtalálja azt a masszázsmedencét, mely örömteli perceket okoz majd az egész család számára. Válogasson széles kínálatunkból kizárólag a SpaTrend Expo Live ideje alatt extra kedvezményes áron , és rendelje meg az igényeinek leginkább megfelelő jakuzzit!