JAKUZZIK AKÁR
1,7 MILLIÓ FT ÁRELŐNNYEL!

Jakuzzik akár
1,7 millió Ft
árelőnnyel
Foglalja le elsőként a készletből!
Jakuzzik akár
1,7 millió Ft
árelőnnyel
Foglalja le elsőként a készletből!
Jakuzzik akár
1,7 millió Ft
árelőnnyel
Foglalja le elsőként a készletből!
previous arrow
next arrow
Slider
Jakuzzik akár 1,7 millió Ft árelőnnyel!
Foglalja le elsőként a készletből!

BLACK FRIDAY 2020. 10. JAKUZZI AJÁNLATOK 

Tegyen szert akár 1.7 millió Ft-os árelőnyre a készlet erejéig!

Válogasson Black Friday kedvezménnyel a prémium HotSpring és Caldera masszázsmedencék, a puhafalú Softub és könnyen telepíthető Freeflow jakuzzik széles kínálatából, és találjon rá álmai jakuzzijára. Tudja meg elsőként Black Friday kedvezményeink mértékét, és tegyen szert az akár 1.7 millió Ft-os Black Friday árelőnyre a készlet erejéig. Legyen az első vásárlók között, és válogasson teljes készletünkből, valamint frissen a tengerentúlról érkező szállítmányunk prémium masszázsmedencéiből. Ne maradjon le róla!

TÁJÉKOZTASSUK ÖNT BLACK FRIDAY JAKUZZI AJÁNLATAINKRÓL?

Tudja meg elsőként a Black Friday jakuzzi kedvezmények mértékét, találja meg álmai jakuzziját a készlet erejéig!


[Elfogadom a SpaTrend Kft., mint Üzemeltetõ Általános Szerzõdési Feltételeit és Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát - Adatkezelési Tájékoztató. Az ÁSZF az oldal alján található.]

Válogasson széles masszázsmedence kínálatunkból személyesen, vagy online!

Küldetésünk a wellness

Célunk, hogy egy időben és egy helyen bemutathassuk hol tart ma a jakuzzi gyártás, mik az iparág újdonságai, vívmányai és mi az a kínálat, amiből a masszázsmedencék kedvelői választhatnak. Közel 3000 négyzetméteres bemutatótermünkben megismerheti a világ legkedveltebb masszázsmedence modelljeit, és rátalálhat az Ön számára tökéletes darabra.

Tudjon meg mindent az otthoni wellnessről első kézből szak­képzett értékesítőinktől, akik wellness iránti elköte­­lezet­tsé­güktől vezérelve már több mint 4000 háztartásba juttatták el a mindennapos pezsgőfürdőzés varázs­latos élményét.