MI VIGYÁZUNK ÖNRE!
1200 NM-EN MAXIMUM 20 FŐ LÁTOGATÓT FOGADUNK!

2020. MÁRC. 6-14.

TAVASZI JAKUZZI VÁSÁR!

A SpaTrend Expo Jakuzzi Kiállítás és Vásár alkalmat teremt arra, hogy megtalálja azt a masszázsmedencét, mely örömteli perceket okoz Önnek, ismerőseinek, vagy az egész család számára. 
2020 legújabb masszázsmedence modelljei a SpaTrend Expo Jakuzzi Kiállítás és Vásáron, extra kedvezményes vásárlási lehetőséggel MÁRCIUS 6-14-ig. Ha most jelentkezik, Ön értesülhet elsőként a készlet erejéig tartó extra kedvezményekről, és lefoglalhatja a legjobb jakuzzi modelleket.

Jakuzzik akár milliós kedvezménnyel! 

Tájékoztassuk Önt A SpaTrend Expo extra kedvezményeiről?

Exkluzív bemutatótermi séta az Ön jakuzzi szakértőjével!

Foglaljon időpontot különleges bemutatóterem bejárásunkra, mely során csak és kizárólag Ön van a középpontban!

Tudjon meg mindent az otthoni wellnessről első kézből szak­képzett értékesítőinktől, akik a wellness iránti elköte­lezet­tsé­güktől vezérelve már több mint 3000 háztartásba juttatták el a mindennapos pezsgőfürdőzés varázs­latos élményét. Az értékesítő személyesen mutatja be a legmodernebb, legexkluzívabb jakuzzi­kat, azokat, melyeket nyaralójába ajánlana, és mindent megtudhat a wellness egészségmegőrző, jótékony hatásairól.
A bemutatótermi séta férőhelyeinek száma korlá­tozott, így érdemes minél előbb időpontot foglalnia!

A SpaTrend Expo Jakuzzi Kiállítás és Vásár végéig hátralévő idő

KÜLDETÉSÜNK AZ EGÉSZSÉG

A napi kikapcsolódás és feltöltődés mindenki számára fontos. A SpaTrend Szüreti Jakuzzi Vásáron szeretnénk Önnek is megmutatni, hogy milyen hatással lesz életére a mindennapi meleg vízben való fürdőzés.

LÁTOGASSON EL HOZZÁNK!

Együtt találjuk meg az Ön saját masszázsmedencéjét. Kiemelt figyelmünkkel, és szakértelmünkkel segítjük Önt a céljainak és igényeinek legmegfelelőbb jakuzzi kiválasztásában.

AKCIÓINK A KIÁLLÍTÁSOKON

A SpaTrend ürömi központja közel 3000 négyzetméteren várja önt masszázsmedencéivel, kerti bútorokkal és grillekkel a SpaTrend Szüreti masszázsmedence kiállításon és vásáron. Egyedi kedvezményekkel várjuk!

A SPATREND expo JAKUZZI kiállítás és VÁSÁR CÉLJA

Célunk, hogy egy időben és egy helyen bemutathassuk hol tart ma a jakuzzi gyártás, mik az iparág újdonságai, vívmányait és mi az a kínálat, amiből a masszázsmedencék kedvelői választhatnak. Ezen idő alatt több, mint tízezer látogató ismerte meg és kedvelte meg nálunk a hidromasszázs kültéri vagy éppen beltéri élvezetét. Sokak élete vált kiegyensúlyozottabbá az együtt és a feltöltődéssel telt idő alatt.

“A legmeghatározóbb pillanatok azok, amikor az ügyfeleim azt mondják: Már biztos vagyok, hogy a legjobban döntöttem.”

Horváth István
masszázsmedence szakértő

“Közel 14 éve vált életem részévé a hidromasszázs szeretete. Célom, hogy ügyfeleink elégedetten használják masszázsmedencéjüket..”

Vezse Roland
tulajdonos ügyvezető, SpaTrend

“Ügyfeleimnek élménnyel szolgálni mindig boldogság. Szeretem azt az érzést, amit maradéktalanul elégedett ügyfeleim sugároznak felém.”

Seres István
Értékesítő, SpaTrend
A SPATREND MASSZÁZSMEDENCE BEMUTATÓTERMÉBEN

■ megismerheti a világ legújabb masszázsmedencéit
■ személyre szabott kedvezményekben részesülhet
■ szakértőink segítenek Önnek az eligazodásban
■ masszázsmedencéinket kipróbálhatja, letesztelheti
■ bemutatótermi medencéink akár azonnal az Öné lehetnek

■ kerti bútorainkat saját kertjébe képzelheti
■ megtekintheti óriási kerti grill választékunkat is
■ ittléte alatt kiemelt figyelmünkkel kísérjük
■ mert élmény bemutatótermünket meglátogatni
■ és még ezer érvünk van, hogy miért látjuk Önt szívesen

Tekintse meg ízelítőül videóinkat rendezvényeinkről!

A SpaTrend Expo Jakuzzi Kiállítás és Vásár alkalmat teremt arra, hogy megtalálja azt a masszázsmedencét, mely örömteli perceket okoz majd az egész család számára. Válogasson széles kínálatunkból kizáróla a SpaTrend Expo ideje alatt extra kedvezményes áron , és rendelje meg az igényeinek leginkább megfelelő jakuzzit!