szureti_vasar_logo

2019. október 1- 31.

SPATREND SZÜRETI JAKUZZI KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR A LEGÚJABB MASSZÁZSMEDENCE MODELLEKKEL! 

NYITVA TARTÁS: H-P 9.00-18.00 h. Szo: 9.00-14.00 h.

A Szüreti Masszázsmedence Kiállítás és Vásár október hónapban az igazi, őszi jakuzzi szezon kezdetén felvonultatja Amerika legújabb masszázsmedence modelljeit! Ismerje meg a HotSpring jakuzzik fantasztikus új designját, vagy játsszon el a végtelen úszás gondolatával, és csodálja meg az Endless Pools sportmedencéit! A HotSpring jakuzzik új modelljei mellett válogasson a pehelykönnyű Softub és további prémium kategóriás masszázsmedencékből és az óriási kedvezményes bemutatótermi készletből! Október 1-től széles termékskálával és egyedi kedvezményekkel invitáljuk megújult, tágas ürömi bemutatótermünkbe a wellness szerelmeseit, mert biztosak vagyunk abban, hogy kínálatunkban megtalálják álmaik wellness eszközeit!

A SpaTrend Szüreti Jakuzzi Kiállítás és Vásárról

Hogy hogyan kapcsolódik a szüret, a minőségi bor a jakuzzizáshoz? Elsőre talán furcsán hangzik ez a párhuzam, mégis rengeteg kapcsolódási pontot fedezhetünk fel a minőségi borkóstolás élménye, és a pezsgőfürdőzés relaxáló luxusa között.

Talán érdemes lenne meghatározni, hogy milyen a tökéletes bor, s hogy milyen a tökéletes masszázsmedence. A kettő összhangja pedig olyan prémium élményt nyújt, melyben még biztosan nem volt része. Októberben A SpaTrend Szüreti Jakuzzi vásáron rátalálhat a masszázsmedence és bor tökéletes harmóniájára. 

Előbbiben a SpaTrend jakuzzi szakértői, utóbbiban pedig Szik Mátyás örökös bajnok sommelier lesz a segítségére, aki minden, a SpaTrendnél kapható masszázsmedence mellé megálmodta az élményében és stílusában illeszkedő borsort, melyet vadonatúj masszázsmedencéje mellé októberben ajándékba hazavihet! Találjon rá a tökéletes párosításra, álmai masszázsmedencéjére és új kedvenc borára!

Ha szeretné a masszázsmedencéket élőben is megcsodálni, vagy akár kipróbálni, és leszüretelné a SpaTrend jakuzzi kedvezményeit, valamint megkóstolná a Szik Mátyás sommelier által ajánlott borokat, látogasson el a SpaTrend Szüreti Jakuzzi Vásárra október 1. és 31. között, és vadonatúj medencéje mellé vigye haza a sommelier borkollekcióját, hogy a luxus jakuzzi élmény valóban tökéletes legyen!*

*A borokat kizárólag 18. életévüket betöltött vásárlóink kapják ajándékba!

A Szüreti Vásár végéig hátralévő idő

KÜLDETÉSÜNK AZ EGÉSZSÉG

A napi kikapcsolódás és feltöltődés mindenki számára fontos. A SpaTrend Szüreti Jakuzzi Vásáron szeretnénk Önnek is megmutatni, hogy milyen hatással lesz életére a mindennapi meleg vízben való fürdőzés.

LÁTOGASSON EL HOZZÁNK!

Együtt találjuk meg az Ön saját masszázsmedencéjét. Kiemelt figyelmünkkel, és szakértelmünkkel segítjük Önt a céljainak és igényeinek legmegfelelőbb jakuzzi kiválasztásában.

AKCIÓINK A KIÁLLÍTÁSOKON

A SpaTrend ürömi központja közel 3000 négyzetméteren várja önt masszázsmedencéivel, kerti bútorokkal és grillekkel a SpaTrend Szüreti masszázsmedence kiállításon és vásáron. Egyedi kedvezményekkel várjuk!

A SPATREND SZÜRETI JAKUZZI KIÁLLÍTÁS ÉS VÁSÁR CÉLJA

Célunk, hogy egy időben és egy helyen bemutathassuk hol tart ma a jakuzzi gyártás, mik az iparág újdonságai, vívmányait és mi az a kínálat, amiből a masszázsmedencék kedvelői választhatnak. Ezen idő alatt több, mint tízezer látogató ismerte meg és kedvelte meg nálunk a hidromasszázs kültéri vagy éppen beltéri élvezetét. Sokak élete vált kiegyensúlyozottabbá az együtt és a feltöltődéssel telt idő alatt.

“A legmeghatározóbb pillanatok azok, amikor az ügyfeleim azt mondják: Már biztos vagyok, hogy a legjobban döntöttem.”

Horváth István
masszázsmedence szakértő

“Közel 14 éve vált életem részévé a hidromasszázs szeretete. Célom, hogy ügyfeleink elégedetten használják masszázsmedencéjüket..”

Vezse Roland
tulajdonos ügyvezető, SpaTrend

“Ügyfeleimnek élménnyel szolgálni mindig boldogság. Szeretem azt az érzést, amit maradéktalanul elégedett ügyfeleim sugároznak felém.”

Seres István
Értékesítő, SpaTrend
A SPATREND MASSZÁZSMEDENCE BEMUTATÓTERMÉBEN

■ megismerheti a világ legújabb masszázsmedencéit
■ személyre szabott kedvezményekben részesülhet
■ szakértőink segítenek Önnek az eligazodásban
■ masszázsmedencéinket kipróbálhatja, letesztelheti
■ bemutatótermi medencéink akár azonnal az Öné lehetnek

■ kerti bútorainkat saját kertjébe képzelheti
■ megtekintheti óriási kerti grill választékunkat is
■ ittléte alatt kiemelt figyelmünkkel kísérjük
■ mert élmény bemutatótermünket meglátogatni
■ és még ezer érvünk van, hogy miért látjuk Önt szívesen

Tekintse meg ízelítőül videóinkat jakuzzi és bor találkozásáról!

A SpaTrend Expo téli jakuzzi kiállítás és vásár alkalmat teremt arra, hogy az igazi wellness szezonra megtalálja azt a masszázsmedencét, mely örömteli perceket okoz majd az egész család számára. Válogasson széles bemutatótermi és raktárkészletünkből az utolsó negyedévben, és rendelje meg még idén kedvenc wellness eszközét! Látogasson el bemutatótermeink bármelyikébe, és vásárolja meg álmai jakuzziját egyedi kedvezményekkel készletünkből!