FreeflowSpas sorozat
FreeflowSpas APTOS

EGYEDÜLÁLLÓ FORMA

Az Aptos 5 férőhelyes, úgynevezett “körbeülős” medence, amely idősek, fiatalok, és kis gyerekes családok körében egyaránt népszerű jakuzzi. Tágas és kényelmes jakuzzi, ezért 5 felnőtt  is tökéletesen elfér benne. Az Aptos masszázsmedence 1 darab whirlpool jettel és 18 darab hidroterápiás befúvóval rendelkezik.

MEDENCE ÉRDEKLŐDÉS –  KAPCSOLATFELVÉTEL


[Elfogadom a SpaTrend Kft., mint Üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát - Adatkezelési Tájékoztató. Az ÁSZF az oldal alján található.]

A jakuzzi felülnézeti képe

A jakuzzi oldalnézeti képe

Férőhely: 5 személy
Méretek: 198 x 198 x 86 cm
Tömeg (száraz): 163 kg
Tömeg (vízzel): 1.166 kg
Űrtartalom: 1.003 liter
Befúvók: 18 db
 

Szűrők száma: 1
Kezelőpanel: IQ 2020
Áramigény: 230V, 50Hz 20A

VÁLASZTHATÓ SZÍNEK

A sorozat egyedülálló tulajdonsága a rendkívüli strapabírás, a könnyű szerkezet, az időtálló, kompozit burkolat, melyet könnyebb tisztán tartani. Az Aptos típusú jakuzzi Espresso, Sand és Taupe színekben áll rendelkezésre.

ESPRESSO

TAUPE

SAND

RENDKÍVÜL TARTÓS ANYAGOK

A Freeflow Spas masszázsmedencék szerkezete könnyű, felületük sima tapintású, gránitos hatású. A jakuzzi anyaga rugalmas, mégis hihetetlenül teherbíró. A medence héja egyetlen darabból készül, nincs szükség belső, tartó keretre. Szinte törhetetlen,  megkarcolhatatlan, nehezen látszik meg rajta az idő múlása. A szigetelésnek köszönhetően gazdaságosan üzemeltethető. 
Espresso, Taupe és Sand színekben kapható.

A FREEFLOWSPAS SOROZAT BEMUTATÓ VIDEÓJA

TETŐEMELŐ
Az alumínium tetőemelő szerkezet a legkényelmesebb és legpraktikusabb megoldás a jakuzzi thermotetejének mozgatására. Többféle kialakításban kapható, választáskor vegyük figyelembe a helyigényeket.
JAKUZZI LÉPCSŐ
A jakuzzi lépcső fontos kiegészítő, biztonságossá teszi a ki- és beszállást a medencébe. Anyaga és kidolgozása olyan, mint a masszázsmedence burkolata, színazonos és strapabíró.

MEDENCE ÉRDEKLŐDÉS

KAPCSOLATFELVÉTEL


[Elfogadom a SpaTrend Kft., mint Üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát - Adatkezelési Tájékoztató. Az ÁSZF az oldal alján található.]