FreeflowSpas sorozat
FreeflowSpas CASCINA

MAXIMÁLIS SPA ÉLMÉNY

A Cascina medence különleges, egyedi formájú,  négy személyes jakuzzi. A tökéletes spa élményt garantált: megfelelően elhelyezett jetek, beépített vízesés és többszínű, víz alatti LED-es világítás nyugtató, relaxáló légkört teremtenek. A kiváló szigetelés gazdaságos üzemeltetést biztosítja. 

MEDENCE ÉRDEKLŐDÉS


[Elfogadom a SpaTrend Kft., mint Üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát - Adatkezelési Tájékoztató. Az ÁSZF az oldal alján található.]

A jakuzzi felülnézeti képe

A jakuzzi oldalnézeti képe

Férőhely: 4 személy
Méretek: 157 x 178 x 81 cm
Tömeg (száraz): 125 kg
Tömeg (vízzel): 901 kg
Űrtartalom: 776 liter
Befúvók: 17 db
 

Szűrők száma: 1
Kezelőpanel: IQ 2020
Áramigény: 230V, 50Hz 20A

RENDELKEZÉSRE ÁLLÓ SZÍNEK

A sorozat egyedülálló tulajdonsága a rendkívüli strapabírás, a könnyű szerkezet, az időtálló, kompozit burkolat, melyet könnyebb tisztán tartani. A CASCINA típusú jakuzzi Espresso, Sand és Taupe színekben áll rendelkezésre.

ESPRESSO

TAUPE

SAND

RENDKÍVÜL TARTÓS ANYAGOK

A Freeflow Spas masszázsmedencék szerkezete könnyű, felületük sima tapintású, gránitos hatású. A jakuzzi anyaga rugalmas, mégis hihetetlenül teherbíró. A medence héja egyetlen darabból készül, nincs szükség belső, tartó keretre. Szinte törhetetlen,  megkarcolhatatlan, nehezen látszik meg rajta az idő múlása. A szigetelésnek köszönhetően gazdaságosan üzemeltethető. 
Espresso, Taupe és Sand színekben kapható.

A FREEFLOWSPAS SOROZAT BEMUTATÓ VIDEÓJA

TETŐEMELŐ
Az alumínium tetőemelő szerkezet a legkényelmesebb és legpraktikusabb megoldás a jakuzzi thermotetejének mozgatására. Többféle kialakításban kapható, választáskor vegyük figyelembe a helyigényeket.
JAKUZZI LÉPCSŐ
A jakuzzi lépcső fontos kiegészítő, biztonságossá teszi a ki- és beszállást a medencébe. Anyaga és kidolgozása olyan, mint a masszázsmedence burkolata, színazonos és strapabíró.

MEDENCE ÉRDEKLŐDÉS

KAPCSOLATFELVÉTEL


[Elfogadom a SpaTrend Kft., mint Üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát - Adatkezelési Tájékoztató. Az ÁSZF az oldal alján található.]