MEDENCE ÉRDEKLŐDÉS –  KAPCSOLATFELVÉTEL


[Elfogadom a SpaTrend Kft., mint Üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát - Adatkezelési Tájékoztató. Az ÁSZF az oldal alján található.]

PRÉMIUM JAKUZZIK – HIGHLIFE

'A PIHENTETŐ JAKUZZIZÁS OTTHONI LUXUSA'

A HotSpring masszázsmedencék Highlife sorozata a Watkins gyár 40 éves tapasztalatának és szakértelmének eredményeképp jött létre. A masszázsmedence exkluzív funkcióinak sokasága tökéletes spaélményt biztosít az Ön otthonában. A különleges hidroterápia, az egyszerű vízkezelés, valamint az energiatakarékos üzemeltetés teszi e sorozat modelljeit világszerte népszerűvé. A 9 különböző modell, a számtalan szín és burkolat kombináció közül Ön biztosan megtalálja az otthonába illő darabot.

HOTSPRING – A JAKUZ­ZIK FELSŐ KATE­GÓRIÁJA

A HotSpring küldetése az, hogy a jakuzzi fekvő és ülőhelyeken elhelyezett masszázsbefúvói célirányosan fejtsék ki hatásukat különböző izmainkra. Ha a befúvók formai kialakítását, egymáshoz való elhelyezkedését nézzük, akkor arra lehetünk figyelmesek, hogy más-más elrendezéssel találkozunk, és jellemző módon a felső kategóriás modelleknél valamivel több fúvókát láthatunk. Ugyanakkor a kevesebb fúvóka is hatásos lehet, és kiváló élményt okoz, mert a HotSpring esetén jól vannak pozícionálva, és talán még nagyobb erővel masszíroznak az állandó nagy teljesítmény miatt. 

Hotspring GRANDEE

Férőhely: 7 / 43 befúvó

Hotspring ENVOY

Férőhely: 5 / 43 befúvó

Hotspring ARIA

Férőhely: 5 / 35 befúvó

Hotspring VANGUARD

Férőhely: 6 / 38 befúvó

Hotspring SOVEREIGN

Férőhely: 6 / 28 befúvó

Hotspring PRODIGY

Férőhely: 5 / 22 befúvó

Hotspring JETSETTER LX

Férőhely: 3 / 22 befúvó

Hotspring JETSETTER

Férőhely: 3 / 14 befúvó