TÁJÉKOZTASSUK ÖNT MASSZÁZSMEDENCE AJÁNLATAINKRÓL?


[Elfogadom a SpaTrend Kft., mint Üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát - Adatkezelési Tájékoztató. Az ÁSZF az oldal alján található.]

PRÉMIUM JAKUZZIK – HOTSPOT

'A természet és a csúcstechnológia találkozása

A Hotspot masszázsmedencék minden érzékünket elvarázsolják. Olyan megkapó részleteket fedezhetünk fel e masszázsmedence sorozat modelljein, mint a tündöklő LED világítás, a hűvösen csillogó fém sarkok, és további jellegzetes részletek sokaságát. A természetes anyagok, és a csúcsminőségű technológia találkozása, páratlan, funkcionális tartós mégis látványos jakuzzit eredményezett. Válogasson kedvére a színek, méretek és formák között, hogy megtalálja az otthonához és a legújabb trendekhez illő modellt.

HOTSPRING – A JAKUZ­ZIK FELSŐ KATE­GÓRIÁJA

A HotSpring küldetése az, hogy a jakuzzi fekvő és ülőhelyeken elhelyezett masszázsbefúvói célirányosan fejtsék ki hatásukat különböző izmainkra. Ha a befúvók formai kialakítását, egymáshoz való elhelyezkedését nézzük, akkor arra lehetünk figyelmesek, hogy más-más elrendezéssel találkozunk, és jellemző módon a felső kategóriás modelleknél valamivel több fúvókát láthatunk. Ugyanakkor a kevesebb fúvóka is hatásos lehet, és kiváló élményt okoz, mert a HotSpring esetén jól vannak pozícionálva, és talán még nagyobb erővel masszíroznak az állandó nagy teljesítmény miatt. 

Hotspring RHYTHM

Férőhely: 7 / 40 befúvó

Hotspring RELAY

Férőhely: 6 / 40 befúvó

Hotspring PROPEL

Férőhely: 5 / 24 befúvó

Hotspring STRIDE

Férőhely: 3 / 20 befúvó

Hotspring SX

Férőhely: 3 / 18 befúvó

Hotspring TX

Férőhely: 2 / 11 befúvó