prémium JAKUZZIK - HOTSPRING

'A PIHENTETŐ JAKUZZIZÁS OTTHONI LUXUSA'

A masszázsmedencék közül a haza piacon kiemelkedik az Amerikában talán legnépszerűbb jakuzzi márka, a HotSpring. A HotSpring formatervezőinek vezérelve a legnagyobb kényelem, az egészségmegőrzés és a kiváló, szemet gyönyörködtető impozáns és haladó design.

A HotSpring a jakuz­zik felső kate­góriája

A HotSpring küldetése az, hogy a jakuzzi fekvő és ülőhelyeken elhelyezett masszázsbefúvói célirányosan fejtsék ki hatásukat különböző izmainkra. Ha a befúvók formai kialakítását, egymáshoz való elhelyezkedését nézzük, akkor arra lehetünk figyelmesek, hogy más-más elrendezéssel találkozunk, és jellemző módon a felső kategóriás modelleknél valamivel több fúvókát láthatunk. Ugyanakkor a kevesebb fúvóka is hatásos lehet, és kiváló élményt okoz, mert a HotSpring esetén jól vannak pozícionálva, és talán még nagyobb erővel masszíroznak az állandó nagy teljesítmény miatt. 

HOTSPRING JAKUZZI MODELLEK
HIGHLIFE SOROZAT – PRÉMIUM KATEGÓRIA

Férőhely: 7 / 43 befúvó

Férőhely: 5 / 43 befúvó

Férőhely: 5 / 35 befúvó

Férőhely: 6 / 38 befúvó

Férőhely: 6 / 28 befúvó

Férőhely: 5 / 22 befúvó

Férőhely: 3 / 22 befúvó

Férőhely: 3 / 14 befúvó

LIMELIGHT SOROZAT – PRÉMIUM KATEGÓRIA

A Limelight sorozat más dizájn elgondolás szerint készült. Ismertetőjegye a letisztultság, az egyenes és hajlított felületek kiegyensúlyozottsága, harmóniája.

Férőhely: 8 / 73 befúvó

Férőhely: 7 / 43 befúvó

Férőhely: 6 / 38 befúvó

Férőhely: 5 / 35 befúvó

Férőhely: 4 / 30 befúvó

HOTSPOT SOROZAT – FELSŐ-KÖZÉP KATEGÓRIA

A Hotspot sorozat már a klasszikus vonalvezetést képviseli. Ismertető jegyei a hagyományos, bevált masszázskombinációk, az intenzív vízáram, és a megszokott minőség.

Férőhely: 7 / 40 befúvó

Férőhely: 6 / 40 befúvó

Férőhely: 5 / 24 befúvó

Férőhely: 3 / 20 befúvó

Férőhely: 3 / 18 befúvó

Férőhely: 2 / 11 befúvó

A HotSpring egy igazi különlegességgel is szolgál, mégpedig a Motomassage rendszerrel, melyben föl és le mozog a massszázsbefúvó, ami igen különleges masszázsélményt jelent.

A jakuzzi masszázs melletti funkciója, hogy kellemes atmoszférát teremtsen, ahol ellazulhatunk, kikapcsolódhatunk. Ezt szolgálja a külső és belső világítás, melynek segítségével jakuzzink éjszaka központi részét képezheti kertünknek. A külső világításnak a hangulaton túl az is a feladata, hogy minimális fényt szolgáltasson a medence körül, ha más világítás nem áll rendelkezésre. A belső ledvilágítás színe változtatható, de egy színnél lehetőség van megállítani, illetve természetesen ki is kapcsolhatjuk, ha a csillagokat néznénk, vagy éppen nappal fürdőzünk.

KÉNYEZTETŐ LUXUS SAJÁT OTTHONÁBAN!

TÁVIRÁNYÍTÓ

A HotSpring központi vezérlő egység a masszázsmedence minden funkcióját irányítja. A második irányítópanel a medencén belül található így szolglja kényelmünket, így a vezérlés bármely helyről elérhető fürdőzés közben is.

KOMPOZIT SZŰRŐ

jakuzzik vizét a keringető rendszer a szűrőkön keresztül áramoltatja, ennélfogva az esetleges szennyeződések a szűrőkön akadnak fenn. Ezeket heti rendszerességgel át kell öblíteni, hogy vizünk kristálytiszta maradjon.

HŐSZIGETELÉS

A Hot Spring masszázsmedencék titka a 100%-os szigetelésben rejlik. Az egyedi fejlesztésnek köszönhetően a leghidegebb téli hónapokban is minimális a jakuzzik hővesztése, így a medence kifejezetten gazdaságosan üzemeltethető.

Szeretne többet megtudni a HotSpring jakuzzikról?

2020 legújabb HotSpring masszázs­medence modelljei már a SpaTrend bemutató­termében kedvezményes vásárlási lehetőséggel !

Szeretne extra kedvezményt a HotSpring jakuzzikra?