HotSpot sorozat
HOTSPRING TEMPO

TEMPO – HA TÁGAS JAKUZZIRA VÁGYNA!

A HotSpring Tempo tágas belső terű 6 személyes jakuzzi 35 kiváló masszázsbefúvóval. Egy fekvőhelye miatt családi használatra is javasolt. Ergonómia tudományának felfedezései vezettek ennek a tökéletesen kényelmes masszázsmedencének a létrehozásához, melyben a különböző masszázshelyek különböző testrészeket dolgoznak meg, és ha sorban végigpróbáljuk az ülőhelyeket komplett masszázst kapunk.

MEDENCE ÉRDEKLŐDÉS


[Elfogadom a SpaTrend Kft., mint Üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát - Adatkezelési Tájékoztató. Az ÁSZF az oldal alján található.]

Férőhely: 6 személy
Méretek: 226 x 226 x 97 cm
Tömeg (száraz): 415 kg
Tömeg (vízzel): 1.929 kg
Űrtartalom: 1.575 liter
Befúvók: 45 db
 

Szűrőfelület: 6 m2
Kezelőpanel: IQ 2020 (LCD control panel)
Áramigény: 230V, 50Hz 20A

Masszázsmotorok:
Wavemaster: 2 db (n.a.)
Folyamatos teljesítm. (LE): 2,0 + 2,0
Induló teljesítmény (LE): 3,9 + 3,9
Motor fokozatok: 2 + 1
Rozsdamentes acél befúvók (össz.): 35
Irányított hidromasszázs befúvók: 5
Körkörös hidromasszázs befúvók: 3
Irányított Precision befúvók: 27

Szórakoztató elektronikai opciók:
Vezeték nélküli TV és audio rendszer
Vezeték nélk. audio rendszer dokkolóval
Vezeték nélk. Bluetooth audio rendszer

KÜLÖNLEGES BELSŐ HÉJ

A belső héj különösen vastag üvegszálas akrilból készül, és robusztus keretre kerül. Az ülések un. kagylószerű kialakításúak, és ha szárazon kipróbáljuk a bemutatóteremben, igencsak meglepődünk milyen kényelmesek. A gyártó nem feledkezik meg a hidromasszázs szerelmeseiről sem, a sorozat a teljesítményben nem marad el a nagyobb testvéreitől. A sorozat modelljei változatosan, átgondoltan bővítik a nagyobb medencék masszázsszolgáltatásait.

KIVÁLÓ ÁR/ÉRTÉK ARÁNYÚ JAKUZZIK

A harmadik HotSpring sorozat, a HotSpot első pillantásra valamelyest egyszerűbb kialakításúnak tűnik, de teljesítményben méltó vetélytársa a felső kategóriáknak. Ez a tágas medence rendelkezik szökőkúttal, és több zónás LED világítással. Vékonyabb falvastagsága révén jobb a belső helykihasználása.

ROTARY MASSZÁZSBEFÚVÓK

A HotSpot jakuzzi sorozat rendelkezik forgó hidromasszázs befúvókkal is melyek igen különleges élményt nyújtanak. A körbe forgó befúvó nagyon hatékonyan lazítja el az izmokat, és hatásában összehasonlítható a kézi masszázzsal. A befúvók hatékonyságát és erősségét a levegő hozzáadásával tovább tudjuk fokozni. A befúvók a fokozat átkapcsolásával erősebbé tehetők.

DIRECTIONAL PRECISION BEFÚVÓK

Különleges élményt kínálnak a forgó fúvókák, melyeken erőteljesen pulzálva áramlik a nagy erejű víz, ami hatékony masszázst eredményez.

DIRECTIONAL HYDROMASSAGE BEFÚVÓK

Ez a szimmetrikus elhelyezkedésű fúvóka csoport intenzív masszázsélményt garantál, és minden befúvó kézzel külön állítható!

A HOTSPOT SOROZAT BEMUTATÓ VIDEÓJA

KÖNNYŰ NYITÁS TETŐEMELŐVEL
A masszázsmedence thermotetejének mozgatásához, a nyitáshoz és záráshoz egyszerű megoldást jelent az alumíniumból készült tetőemelő szerkezet. Többféle kialakítású tetőemelő létezik. Ezek közül azt válasszuk ami számunkra a legkényelmesebb használatot biztosítja, illetve a medence közvetlen környezetének adottságaihoz is igazodik, azaz, hogy mennyi szabad hely áll rendelkezésre a masszázsmedence körül.
SZÓRAKOZTATÓ RENDSZEREK
Lehetőség van néhány HotSpring jakuzzi modellhez opcionális szórakoztató rendszer rendelni az érdeklődőknek, és akár vízálló tv-vel is szállíthatjuk az Ön masszázsmedencéjét. Ezek a rendszerek vezeték nélküliek, vízállók, és fagyállók, és kiváló minőségűek. A zenerendszer mélysugárzója a medence alatt helyezkedik el, tehát a “vájtfülűek” nem kell nélkülözzék az intenzív mély hangokat sem.

MEDENCE ÉRDEKLŐDÉS

KAPCSOLATFELVÉTEL


[Elfogadom a SpaTrend Kft., mint Üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát - Adatkezelési Tájékoztató. Az ÁSZF az oldal alján található.]