HotSpot sorozat
HOTSPRING HOTSPOT TX

TX – A JÓL BEILLESZTHETŐ JAKUZZI!

A HotSpring TX különleges formájú jakuzzi, melyet a gyártó akkor ajánl, ha nagyon kevés egybefüggő hely áll rendelkezésre, és igazodni kell a hely egyenes vonalához is. Jó választás lehet, ha csak sarokba tudjuk elhelyezni a masszázsmedencét, illetve ha egyszerre két személy fogja használni a wellness eszközt.

MEDENCE ÉRDEKLŐDÉS


[Elfogadom a SpaTrend Kft., mint Üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát - Adatkezelési Tájékoztató. Az ÁSZF az oldal alján található.]

Férőhely: 2 személy
Méretek: 174 x 174 x 74 cm
Tömeg (száraz): 239 kg
Tömeg (vízzel): 925 kg
Űrtartalom: 525 liter
Befúvók: 10 db
 
Szűrőfelület: 2,8 m2
Kezelőpanel: IQ 2020
(LCD control panel)
Áramigény: 230V, 50Hz 16A

Masszázsmotorok:
Wavemaster: 1 db (4200)
Folyamatos teljesítm. (LE): 1,5
Induló teljesítmény (LE): 3,2
Motor fokozatok: 2
Rozsdamentes acél befúvók (össz.): 10
Motomassage befúvók: 1
Körkörös hidromasszázs befúvók: 1
Irányított Precision befúvók: 8
Szórakoztató elektronikai opciók:
Vezeték nélküli TV és audio rendszer
Vezeték nélk. audio rendszer dokkolóval
Vezeték nélk. Bluetooth audio rendszer

KÜLÖNLEGES BELSŐ HÉJ

A belső héj különösen vastag üvegszálas akrilból készül, és robusztus keretre kerül. Az ülések un. kagylószerű kialakításúak, és ha szárazon kipróbáljuk a bemutatóteremben, igencsak meglepődünk milyen kényelmesek. A gyártó nem feledkezik meg a hidromasszázs szerelmeseiről sem, a sorozat a teljesítményben nem marad el a nagyobb testvéreitől. A sorozat modelljei változatosan, átgondoltan bővítik a nagyobb medencék masszázsszolgáltatásait.

KÖLTSÉGHATÉKONY HIDROMASSZÁZS

A TX modell legkedvezőbb árú jakuzzik közé tartozik, de a gyártó ebbe a modellbe beleépítette egysoros motomassage rendszerét. A Motomassage egy különleges befúvó rendszer, amiben föl-le mozgó vízsugár masszírozza meg a gerinc melletti izmokat. Ez az eljárás hasonló érzést kelt, mint a kézi masszázs.

ROTARY MASSZÁZSBEFÚVÓK

A HotSpot jakuzzi sorozat rendelkezik forgó hidromasszázs befúvókkal is melyek igen különleges élményt nyújtanak. A körbe forgó befúvó nagyon hatékonyan lazítja el az izmokat, és hatásában összehasonlítható a kézi masszázzsal. A befúvók hatékonyságát és erősségét a levegő hozzáadásával tovább tudjuk fokozni. A befúvók a fokozat átkapcsolásával erősebbé tehetők.

DIRECTIONAL PRECISION BEFÚVÓK

Különleges élményt kínálnak a forgó fúvókák, melyeken erőteljesen pulzálva áramlik a nagy erejű víz, ami hatékony masszázst eredményez.

DIRECTIONAL HYDROMASSAGE BEFÚVÓK

Ez a szimmetrikus elhelyezkedésű fúvóka csoport intenzív masszázsélményt garantál, és minden befúvó kézzel külön állítható!

A HOTSPOT SOROZAT BEMUTATÓ VIDEÓJA

MEDENCE ÉRDEKLŐDÉS

KAPCSOLATFELVÉTEL


[Elfogadom a SpaTrend Kft., mint Üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát - Adatkezelési Tájékoztató. Az ÁSZF az oldal alján található.]