EXKLUZÍV BEMUTATÓTERMI SÉTA AZ ÖN JAKUZZI SZAKÉRTŐJÉVEL, MELY SORÁN KIZÁRÓLAG ÖN VAN A KÖZÉPPONTBAN 

Ha szeretne többet megtudni az otthoni wellnessről, és arról, miért ejt mindenkit rabul a mindennapos masszázsmedence használat, akkor a SpaTrend szakképzett jakuzzi szakértőjénél hitelesebb embert keresve sem talál e témában. Értékesítőink számos képzésen vesznek részt az év során, hogy mindig naprakész tudással várhassák Önt. A SpaTrend minden jakuzzi szakértőjének küldetése, hogy minél több emberhez eljusson: a masszázsmedence egy olyan eszköz, mely boldogabbá, kiegyensúlyozottabbá és egészségesebbé teszi tulajdonosait. Így lesz ez Önnel is!

A bemutatótermi séta során jakuzzi szakértők exkluzív módon kizárólag Önnek megmutatja a SpaTrend teljes masszázsmedence kínálatát.

Bemutatja a medencéket működés közben is, és mindent elmond arról miért érdemes prémium masszázsmedencében gondolkoznunk. Ha részt vesz a “sétán”, mindent megtudhat a gazdaságos működésről, a jakuzzik extra kényelmi funkcióiról, a telepítésükről, és a mindig kristálytiszta vizű masszázsmedencék titkáról. Érdemes minél előbb jelentkeznie, mert a SpaTrend Expo ideje alatt óránként csupán egyetlen ügyfelet fogadnak értékesítőink, így az időpontjaink fogynak. 

Az alábbi rövid űrlap kitöltésével kérjen időpontot a bemutatótermi sétára melyet kizárólag Önnek tart majd jakuzzi szakértő kollégánk. 

ISMERJE MEG A SPATREND TULAJDONOSÁT 

Egy korábbi videónkból megismerheti Vezse Roland tulajdonos ügyvezetőt, hogy amikor a SpaTrend bemutatótermébe lép, már ismerősként indulhasson vele az izgalmas bemutatótermi bejárásra.