TÁJÉKOZTASSUK ÖNT MASSZÁZSMEDENCE KEDVEZMÉNYEINKRŐL?


[Elfogadom a SpaTrend Kft., mint Üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát - Adatkezelési Tájékoztató. Az ÁSZF az oldal alján található.]

Hagyományos jakuzzik – FREEFLOW

Freeflow – optimális masszázsmedence nyaralóba, kisebb kertekbe, teraszokra

Azok számára, akik ragaszkodnak a masszázsmedence klasszikus formavilágához, ám kis helyre telepíthető jakuzzit keresnek, a FreeFlow masszázsmedencéi jelentik az ideális választást. A FreeFlow jakuzzik rendkívül strapabíróak, ütés és karcállóak, kevés törődést igényelnek, így ha például nyaralójába keres jakuzzit, a FeeFlow tökéletes döntésnek bizonyulhat.

A Feeflow jakuzzik előnyei

A világhírű jakuzzi gyártó, a Watkins Manufacturing készíti a habkönnyű és egyszerűen telepíthető jakuzzi családot, a FreeFlow-t. Az energiatakarékos működésű jakuzzi legnagyobb előnye, hogy nem kell szakember, vagy hosszas előkészület a telepítéséhez. Könnyű szerkezete és egyszerű használata miatt egy teljesen mobil darabot nyerhetünk a FreeFlow-val, amit bármikor átrakhatunk máshova.

Freeflow EXCURSION

Férőhely: 5 / 25 befúvó

Freeflow MONTEREY

Férőhely: 7 / 22 befúvó

Freeflow TRISTAR

Férőhely: 3 / 17 befúvó

Freeflow APTOS

Férőhely: 5 / 18 befúvó

Freeflow AZURE

Férőhely: 4 / 18 befúvóó

Freeflow CASCINA

Férőhely: 4 / 17 befúvó

Freeflow MINI

Férőhely: 2 / 10 befúvó

A kis helyen, teraszon, vagy erkélyen is elférő FreeFlow jakuzzi családi, baráti összejövetelek főszereplője lehet. A habkönnyű medencetest rendkívül ellenálló, tartós és elnyűhetetlen anyagból készül.

A Freeflow Spas masszázsmedencék rendkívül erősek és tartósak, mivel a medence héja egyetlen darabból készült, mely miatt nincs szükség belső tartó keretre sem. Az öntartó szerkezet könnyű és hihetetlenül teherbíró, ugyanakkor telepítéséhez nincs szükség például statikus szakember bevonására. A gyártási költségek csökkentésének köszönhetően A FreeFlow masszázsmedencék prémium jakuzzi élményt kínálnak az akril medencékhez képest megfizethető áron, hasonlóan magas minőségben.

EGYSZERŰ TELEPÍTÉS, TÖKÉLETES MASSZÁZSÉLMÉNY!

ENERGIATAKARÉKOS
A Freeflow jakuzzi a különleges EcoFlow™ technológiának köszönhetően maximális teljesítmény mellett, és télen is rendkívül energiatakarékosan üzemeltethető.
TÖKÉLETES MASSZÁZS
Bár a FreeFlow jakuzzik kisebbek és könnyebbek akril társaiknál, masszázsélményben szinte ugyanazt nyújtják. Dőljön hátra és élvezze a testet-lelket felfrissítő hidromasszázst!
PRAKTIKUS MEGOL­DÁSOK
A FreeFlow Spas jakuzzik telepítése rendkívül egyszerű. A Plug-N-Play technológia lehetővé teszi a valaha volt legegyszerűbb telepítést, ami akár Ön is saját kezűleg elvégezhet.