FreeflowSpas sorozat
FreeflowSpas EXCURSION

AZ ÖSSZEJÖVETELEK MEDENCÉJE

Az Excursion jakuzzit határozott peremmel látták el, amin belül körben szinte bárhová letehetjük italunkat, poharunkat, más eszközeinket. A perem megakadályozza, hogy a medence szélére helyezett poharak oldalt leessenek. A szórakozást a hűtőrekesz teszi még gondtalanabbá, így barátainkkal családunkkal örömteli pillanatokat élhetünk át a medencében elmerülve. A beépített Plug-N-Play technológiának köszönhetően a medence beüzemeléséhez nincs szükség villanyszerelésre, a medencét egyszerűen csatlakoztatni kell.

Férőhely: 5 személy
Méretek: 218 x 196 x 84 cm
Tömeg (száraz): 202 kg
Tömeg (vízzel): 1.300 kg
Űrtartalom: 1.098 liter
Befúvók: 25 db
 

Szűrők száma: 1
Kezelőpanel: IQ 2020
Áramigény: 230V, 50Hz 20A

RENDELKEZÉSRE ÁLLÓ SZÍNEK

A sorozat kialakításának koncepciója a rendkívüli strapabíró képesség volt, és ezt a medence anyagot szinte lehetetlen megkarcolni, és éppen ezért talán a legidőállóbb ez a behatásokra érzéketlen anyagú medence. Az Excursion három színben áll rendelkezésre.

ESPRESSO

TAUPE

SAND

EGYEDÜLÁLLÓAN STRAPABÍRÓ FELÜLETEK

A Freeflow jakuzzi sorozat kellemes, gránitos hatású anyagból készül, amit a gyártó masszív keretre rögzít. A tapintása síkos, és sima jellegű, és a teflonhoz hasonló, ami nagyban megkönnyíti a masszázsmedence tisztán tartását. Az anyag rugalmas, és lényegében törhetetlen, és olyannyira strapabíró, hogy évek múltán sem lesz látható rajta a használat. Három színben áll rendelkezésre.

A FREEFLOWSPAS SOROZAT BEMUTATÓ VIDEÓJA

KÖNNYŰ NYITÁS TETŐEMELŐVEL
A masszázsmedence thermotetejének mozgatásához, a nyitáshoz és záráshoz egyszerű megoldást jelent az alumíniumból készült tetőemelő szerkezet. Többféle kialakítású tetőemelő létezik, melyek más és más helyigényűek.
JAKUZZI LÉPCSŐ
Watkins Manufacturing minden masszázsmedencéhez színazonos lépcsőt biztosít, mely barázdált felülete révén csúszásbiztos, és időjárás álló. A lépcső nagyban megkönnyíti a medencébe be és kiszállást - de időseknek különösen ajánlható.

MEDENCE ÉRDEKLŐDÉS

KAPCSOLATFELVÉTEL


[Elfogadom a SpaTrend Kft., mint Üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát - Adatkezelési Tájékoztató. Az ÁSZF az oldal alján található.]