Partnereink az expo-n

Színes felhozatalra számíthatnak az érdeklődők az idei Spatrend Expo-n, ahol most mind nagy nemzetközi, mind kisebb hazai vállalkozások is bemutatkoznak.

MIELE
HÁZTARTÁSI ESZKÖZÖK

A Miele olyan konyhai-, textil- és padlóápolási háztartási készülékeket kínál ügyfeleinek, amelyek a hosszú élettartam, a teljesítmény, a kezelési kényelem, az energiahatékonyság, a design és a szerviz terén a legmagasabb színvonalat képviselik.

A tavalyi évben újította meg a cég a konyhai gépek teljes termékválasztékát, piacra dobta az új, GEN 7000-es készülékcsaládot, amelynek formavilága szinte minden stílushoz illeszkedik. A kulináris élmények mellett, a készülékek kényelmes és intuitív kezelése is elvarázsolja a felhasználót.
Idén pedig bevezette a Miele az első vezeték nélküli porszívóját, a TriFlex-et, amely kiváló szívóteljesítményével, a hosszú futási idejével és rendkívüli rugalmasságával tűnik ki.


Qms Medicosmetics
KOZMETIKA

A rengeteg problémára megoldást kínáló QMS kozmetikai család termékei megtalálhatóak szépségszalonokban, kozmetikákban, hotelekben, de haza is vehetők, ahol biztonsággal és nagy sikerrel bevezethetők a napi bőrápolási rutinba. A termékek együttes használata támogatja a bőr természetes működését és serkenti a kor előrehaladtával lanyhuló folyamatokat. A QMS termékek többsége bőrazonos és gyorsan beépülő hidratáló elemeket tartalmaz, ezért az eredmény látványos és szinte azonnal jelentkező.


PARADOR
Lakberendezés

„Legyen Öné a világ legszebb otthona!” – ezzel az üzenettel fejleszt a Parador már több mint 40 éve termékeket padló-, fal-, és mennyezetek kialakításához a legmagasabb színvonalú formatervezéssel és minőséggel. A termékskála parkettát, laminált és elasztikus padlókat, valamint fal-és mennyezeti paneleket foglal magában, amelyeket a németországi központban, Coesfeld-ben és az ausztriai Güssing-ben gyártanak.
A Parador a design élvonalába tartozó olyan tervezők együttműködését nyerte el, mint például Zaha Hadid, Ora Ito, Karim Rashid, Ross Lovegrove vagy Hadi Teherani. Mi sem támasztja alá a fentieket jobban, mint hogy készparketta és laminált design padlóink 2019-ben is kiemelt díjakat szereztek a nemzetközi piacon, formatervezés és innovatív megoldások terén (European Product Design Award, Iconic Award). A SpaTrend Kft. 2004 óta a Parador márka magyarországi forgalmazójaként képviseli és hirdeti a gyártó által vallott eszméket.


BP BARBQ
VENDÉGLÁTÁS

2016 őszén nyitottuk éttermünket Budapest VII. kerületének vigalmi negyedében. Elsőként kínálunk ételeket a bbq technológia és street food műfaj különleges fúziójára építve. Húsaink egyedülálló módon, az étterem látványkonyhájába állított, faszén fűtésű, BBQ PIT BOX segítségével készülnek. Italkínálatunkkal könnyűszerrel vesszük fel a versenyt a város legjobb bárjaival. Vendégeink fesztelen hangulatban és egyszerű környezetben élvezhetik a szokatlanul izgalmas gasztronómiai kalandot.


/ KORTÁRS MŰGYŰJTŐ AKADÉMIA - CCA

Magyarország No. 1. kortárs gyűjtő képzése, a Kortárs Műgyűjtő Akadémia (CCA) a korszellemnek megfelelve – egyedülálló módon, kifejezetten gyakorlatra épülő megközelítéssel –, olyan jól konvertálható, naprakész ismereteket közvetít, amelyek ily könnyen befogadható formában és ilyen rövid idő alatt máshol nem szerezhetőek meg. Kurzusainkat saját kézikönyvünk segíti, amely teljes áttekintést nyújt az art world és a gyűjtés világáról. Kurzusainkon hangsúlyt fektetünk az átadott elméleti ismeretanyag gyakorlati átültetésére, amely előrevetíti hallgatóink sikerét és elégedettségét. A gyakorlatok mindig műtárgy- környezetben zajlanak, a kortárs szcéna meghatározó helyszínein.


Biró Botond Boldizsár
PARFÜMSÉF / LAKÁSÉTTEREM

Biró Botond Boldizsár az ízek és illatok szerelmese. A Béterv lakásétterem megálmodója és parfümséfje. A Béterv egy olyan hely, ahol az ízek mellett a parfümök játsszák a főszerepet, immár hét éve. Különleges események helyszíne, privát vacsorák, izgalmas ételek és italok társítása, ahol a csokoládé és sör pont olyan jól kiegészíti egymást, mint egy jó steak és a boroshordó füstje. Képzeljük el azt a vacsorát, ahol világossá válik számunkra, hogy az illat a legfontosabb érzékszervünk egy étkezés során.


MULTI YACHT GROUP
Az Eolo, Capelli és Ranieri hajók kizárólagos magyarországi és szlovákiai forgalmazója

“Stílus és elegancia a vizen"
MultiYacht Group Magyarországon, Szlovákiában és Ausztriában kizárólagosan képviseli az alábbi Olasz hajógyárakat CAPELLI, EOLO, és Ranieri hajókat. Nagy választékkal kínálunk 4 métertől egészen 15 méterig a kisebb horgászhajóktól kezdve a nagyobb luxus motoros yachtig minden igényt kielégítő választékkal várunk minden kedves érdeklődőt. Célunk hogy mindenkinek megfelelő kategóriájú hajót tudjunk biztosítani a piacon lévő márkák közül a legjobb áron a legjobb minőséget eljuttatni a Közép Európai piacra. Több mint 10 éves múlttal bátran állítjuk,hogy kellő szaktudással rendelkezünk ügyfeleink elképzeléseinek megvalósítása érdekében. Cégünk nagy hangsúlyt fektet az eco, elektromos hajók forgalmazására is ami most már 2-80 kW-os motorizációig elérhető!


JAB ANSTOETZ
Dizájn textíliák

Vásárlóinknak világszerte a JAB ANSTOETZ név egyet jelent az előremutató dizájnnal és a csúcsminőségű textíliákkal, amelyek újra és újra megalkotják az elkövetkező trendeket. Termékkínálatunkban elérhető, minden ami az otthon berendezéséhez szükséges:
fényáteresztő függönyök, dekor anyagok egymással jól kombinálható színekben, árnyékolók, LVT design padló, szőnyegpadló, bútorok. Bielefeldben, cégünk központjában, 3000 fajta design 20 000 színben várja a vevői rendeléseket.
A jó idő beköszöntével nagy népszerűségnek örvendenek kültéri textiljeink és szőnyegeink, melyek egyszerre színtartóak, víz- és szennytaszítóak. Speciális termékeink még az extrém körülményeknek is ellenállnak.


Pink Wing Hungary
Szuper,- és luxusautó túra

Magyarország első szuper,- és luxusautó túrája, a Pink Wing Hungary. Célunk, bemutatni Hazánk kiemelkedően szép városait, tájegységeit, illetve betekintést nyújtani a budapesti éjszakába, illetve a híres gyógyfürdők világába. Több száz fős stáb gondoskodik arról, hogy résztvevőink igényeit kielégítsék és a szuperautókból álló konvoj a legnagyobb biztonságban legyen az egész túra idején.


Trattoria Pomo D'oro
Tradícionális olasz konyha

Trattoria Pomo D'oro már több, mint 18 éve felel a tradícionális olasz konyha jelenlétéért Budapesten. Eredetiség, friss, minőségi alapanyagok és különleges technológiai eljárások jellemzik a Rosario Simeoli séf vezette konyhát. Az à la carte étlap mellett havonta változó ajánlatunk révén vendégeink belekóstolhatnak Olaszország mintegy húsz különböző régiójának ízeibe, Piemonttól egészen Szicíliáig.
Az ételek tökéletes kiegészítőiről pedig az országban egyedülállónak számító borkínálatunk gondoskodik.


Lanson Champagne
Lanson Champagne termékcsalád

A Zwack Izabella Borkereskedés 2019 óta forgalmazza a Lanson Champagne termékcsaládot a különleges champagne-kedvelők számára.
A Delamotte család által alapított birtokot 1850-ben vásárolta meg a Lanson dinasztia.
A ház logójának a Máltai Lovagrend keresztjét választották, hiszen tevékenyen részt vettek a lovagrend mindennapi életében.
Erzsébet királyné udvarának elsőszámú Champagne beszállítói lettek, a brit uralkodói háznak azóta is hivatalos partnerei.
A brit vonal a legerősebb kapocs a ház életében, nem véletlenül a Wimbledon Teniszverseny főszponzorai is immáron négy évtizede.


Lánchíd De Luxe Brandy

A Lánchíd De Luxe Brandy alapját a kiváló 7 éves francia prémium borpárlat adja. A brandyt magyar tölgy- és gesztenyefa hordókban érleltük.
A Lánchíd Brandy 1949-ben, a Lánchíd építésének 100. évfordulóján került először palackba. 70 év elteltével, 2019-ben a Lánchíd Brandy megújulva, prémium minőségben és megjelenéssel tiszteleg a Lánchíd építésének 170. évfordulóján.
Gesztenyeméz és teavirág illatával könnyed eleganciát sugall, csokoládés ízvilágát a háttérben vanília gazdagítja.


PÁLVÖLGYI-DIGITAL KFT.
Innovatív termékek

 „Két lépéssel előrébb – pdb.hu” mottónk jelentése az innováció jegyében született. Olyan termékek kizárólagos importőrei vagyunk, amik első lépésben még lehet, hogy csak egy 3D nyomtatott prototípusban fogható, második lépéssel előrébb, pedig olyanok fejlesztésébe is beleszállunk, amik még csak fejben születtek meg mint ötlet, de valami nagyon remek fejlesztési ötletek. Valóban a jövő technológiáról gondolkodunk.


Budapest Motors Kft.
BMW és MINI márkakereskedés

A Budapest Motors Kft. 2006-ban nyitotta meg BMW és MINI márkakereskedését és az elmúlt több mint 10 esztendő alatt meghatározó szereplője lett a budapesti és magyarországi piacnak. A háromszintes óbudai bemutatóteremben a márkáink szerelmesei egy helyen tekinthetik meg a legújabb BMW, BMW M, BMW i és MINI modelleket. Természetesen az új- és használt gépkocsik, alkatrészek és tartozékok értékesítése mellett komplex javító- és karbantartó szolgáltatásokat is nyújtunk. A folyamatos megújulás és a szolgáltatásaink minősége iránti elkötelezettség, az ügyfélközpontúság, az a hajtóerő, amely az üzleti filozófiánkat meghatározza.


CHOCOFACTURE
Kézműves csokoládé

CHOCOFACTURE Kézműves Csokoládé Manufaktúra és Pop Up Store vagyunk, több, mint 8 éve, a 11. kerületben, immár 2 éve és most már mini kávézóként is működünk.


GUNDEL
Vendéglátás

A Gundel a minőség, az elegancia és az egyedülálló konyhaművészet szinonimájává vált történetének 125 éve során. A klasszikus értékek, a megújulás és a tradíciók harmóniája, valamint az egyedülálló szakmai tapasztalat segít abban, hogy a XXI. században is kiemelkedő színvonalon láthassuk vendégül a hozzánk betérőket, s vendégeink örök élményekkel távozzanak a Gundelből. Meghitt családi eseményeken, vagy a több száz-, akár ezerfős gála rendezvényeinken gyors és lendületes kiszolgálás ötvöződik a hagyományosan figyelmes vendéglátással. A Gundel különtermei a diszkrét megbeszélésektől a grandiózus gálaeseményekig a rendezvény-lehetőségek számtalan variációját nyújtják. Az épületben ma az éttermen és az elegáns Erzsébet Királyné Báltermen kívül hét kisebb különterem is található, amelyek a századforduló hangulatát idézik. Vendégeink kora tavasztól késő őszig a hatalmas, árnyas kertünkben is élvezhetik konyhánk specialitásait. A Gundel a hétköznapokat ünneppé, az ünnepeket felejthetetlen élménnyé varázsolja a Gundel Palota bankett termeinek egyikében, vagy az Ön által választott helyszínen a Gundel Catering szolgáltatásával. Sok évtizedes rendezvényszervezői tapasztalatunk garancia a nyugodt és a magas színvonalú lebonyolításra.


Caffe Vergano
Vendéglátás

Azt mondják, hogy az olasz kávépörkölés egy tradíció – mi hozzátennénk, hogy a presszókávé pedig addikció… mindezek együtt pedig maga az igazi olasz kávékultúra.
A piemonti Caffè Vergnano 1882 óta van jelen a piacon. Történetük a Torinohoz közeli Chieri városában kezdődött, amikor a dédpapa kis fűszerkereskedésében lepörkölte az első adag kenyai kávébabot, amit izgatott kísérletezés követett. Chieri lakossága így rászokhatott a jó kávéra, a Vergnano család pedig a kávépörkölésre – és immár a sokadik generáció óta így megy ez. A Caffè Vergnano ma egyike Olaszország legnagyobb kávé márkáinak, rendkívül izgalmas ötletekkel, innovációval, folyamatos családi jelenléttel.


DILMAH
A teázás élvezete

A Merrill J. Fernando által alapított Dilmah Tea mára Srí Lanka egyik leghíresebb teamárkája lett. A szakmájában több mint 60 éve tevékenykedő teakészítő mester a cég indulásakor visszatért az eredeti ceyloni teakészítés gyökereihez, küldetésének tekinti, hogy a tiszta eredetű, minőségi teákat újra elérhetővé tegye a fogyasztók számára. A tea feldolgozása a hagyományos, úgynevezett ortodox módszer szerint történik, s a helyben zajló vákuumcsomagolás garantálja a tea frissességének megőrzését. Legyen szó a prémium kategóriás szálas teákról, vagy a mindennapok kedvenc filteres teáiról, a minőségben nem ismernek kompromisszumot.Fekete teáik mellett nagyon izgalmasak a magashegyi zöld teáik is, akárcsak az ízesített verziók és a herbafőzetek, melyek készítésekor szintén a minőségre helyezi a hangsúlyt, továbbá felhasználja az ayurvédikus gyógyítás tapasztalatait. A Dilmah nemcsak termékeivel, hanem üzleti filozófiájával is igyekszik példaértékűvé tenni a teázás ötezer éves hagyományát. Bár több mint száz országot látnak el teáikkal, a minőségcentrikus, környezettudatos és etikus teakereskedelem jelenti a működés alappilléreit. Céljuk pedig, hogy ezáltal is megmutassák, a tea a természet egyik legnagyobb kincse, ami számos jótékony hatással bír a hétköznapi életünkre.


Sushi Sei
Vendéglátás

A több mint 10 éves múltra visszatekintő japán étterem autentikus kínálattal és különleges atmoszférával várja a japán gasztronómia szerelmeseit. Az Óbuda szívében, a Kolosy tértől mindössze karnyújtásnyira található elegáns étterem innovatív technológiával ötvözi a tradicionális ízeket, az eredmény pedig a magyar vendégeket és az itt élő ázsiai közösségeket egyaránt lenyűgözi.

A Sushi Sei missziója a japán gasztronómia megismertetése a helyi közönséggel, ennek érdekében minden egyes összeállításunkban a friss, minőségi alapanyagok és az autentikus ízek tökéletes harmóniája érvényesül.

Legyen igazi sushi rajongó, vagy esetleg lelkes gastro kalandor, aki szívesen veti bele magát más országok egyedi ízvilágába, a Sushi Sei elegáns környezettel, választékos étlappal és elsőrangú felszolgálással várja!


Bortársaság
Borkultúra

1993-ban alapítva Wine Society néven. Azóta Magyaroszág legjelentősebb borkereskedője, 21 bolttal főleg Budapesten, de megtalálnak minket Debrecenben, Szegeden, Kecskeméten, Győrben, Pécsett, és Balatonfüreden is. Fontos szereppel a magyar gasztronómiában is. Rendkívül alapos odafigyeléssel válogatott, átfogó portfólió magyar és külföldi borokkal.


Bestillo
Pálinka kultúra

A BESTILLO nagy gondot fordít arra, hogy a pálinkának szánt gyümölcsöt ne csupán fajta és minőség, hanem termőterület szerint is megválogathassa. Saját göncibarack-ültetvényünkön a fákat organikus módon gondozzuk, a gyümölcsöket kíméletes módon szüreteljük. Főzőmestereink mint az egykori céhmesterek, a legjobbat keresve gyűjtötték össze tudásukat és szereztek tapasztalatokat. Ismerjük a gyümölcsöket, a természet változásának hatásait, a termőföldet, a helyi, évszázados szokásokat éppúgy, mint a legújabb irányzatokat és technikákat. Tiszta pálinkákat készítünk, melyek egyértelmű üzenetként hordozzák a gyümölcsök karakterét és a hozzáadott emberi tapasztalatot, tudást. Élvezzük, amit csinálunk és örülünk, ha mások is élvezik a BESTILLO-pálinkákat. 


RENNA HOME
Ingatlan értékesítés

Az elmúlt 3 évben több, mint 70 ingatlan eladásra/kiadásra történő felkészítésben vettünk részt, ezzel több, mint 280 millió Forint értéknövelést értünk el megbízóink számára. Célunk minden ingatlanból kihozni a legjobbat, hogy az a lehető legrövidebb időn belül és a legmagasabb áron keljen el. Akár saját lakását szeretné valaki eladni, akár ingatlanbefektetőként van jelen a piacon és a profitot akarja maximalizálni, mi munkánkkal hozzásegítjük ehhez. Értékes és szép lakásokat teremtünk, melyek minden esetben megtalálják igényes vevőjüket. Egy felkészített ingatlan – azon túl, hogy tökéletesen funkcionál – tágas tereivel, gyönyörűen bútorozott helyiségeivel, ízléses dekorációval megragadja az érdeklődő figyelmét. Mindenki érzelmi alapon vásárol, ingatlant is! A lakásba lépve csupán 7 másodpercünk van, hogy olyan vizuális élményt nyújtsunk, amivel meggyőzzük a vevőt, ennyi idő alatt dönt az érdeklődő, hogy megvásárolja-e az ingatlant. A jó hír, hogy ennek a minden eldöntő pár másodpercnek az irányítása a kezünkben van! Megbízóinknak a tanácsadástól  a  felkészítés teljes menedzseléséig állunk rendelkezésre.


ITALIA DIVINA
Gaszto webáruház

A Perugia szívéből induló Urbani család 1852 óta, immár ötödik generáción keresztül, világelsőként látja el szarvasgombával és szarvasgombás termékeivel az egész világot. A szarvasgombás készítményeknél nagy hangsúlyt fektetnek arra, hogy a lágyabb ízektől egészen a markáns, karakteresekig minden megtalálható legyen a termékpalettájukon. Magyarországi forgalmazóiként e tradíciót folytatva, magunk is nagy hangsúlyt fektetünk arra, hogy az általunk forgalmazott olajok, fűszerek, szószok, krémek és desszertek is megfeleljenek ezen elvárásoknak.Termékeink, kihasználva a fekete és fehér szarvasgomba ízvilága közötti játékosság lehetőségét, fontos kiegészítői a magyar gasztrokultúrának.