A Softub 2020-as újdonsága: a Portico!

A Portico masszázsmedencék megnövelt ülőfelülete lehetővé teszi, hogy egyenesen üljön vagy feküdjön a hidroterápiás padon, míg továbbra is élvezheti a szabad mozgást és fürdőzést az akadálymentes medencében.

MEDENCE ÉRDEKLŐDÉS


[Elfogadom a SpaTrend Kft., mint Üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát - Adatkezelési Tájékoztató. Az ÁSZF az oldal alján található.]

Férőhely: 5-6 személy
Külső átmérő: 200 cm
Belső átmérő 170 cm
Tömeg (vízzel): 1.254 kg
Űrtartalom: 1.130 liter
Befúvók: 7 db
 

Szűrés: külső egységgel
Kezelőpanel: digitális
Áramigény: 230V, 50Hz 60A

További méret, súly:
Magasság: 69 cm
Falvastagság: 15 cm
Hydromate motor súlya: 20 kg
Anyagfelhasználás:
Külső borítás: LeatherTex™ (bőrtextil)
Belső borítás: Syntex™ (Polybond)
Thermotető súly: 14 kg
Elektronikai jellemzők:
Színes LED világítás színállítással
Áramigény: 220 V / 240 V; 50Hz; 60A
Maximális energiafogy.: 800 W

PILLEKÖNNYŰ, ÉS INNOVATÍV

A Softub medencék nem csak a megkapó design miatt népszerűek. A Softub jakuzzi pehelykönnyű, könnyen szállítható, és szinte bárhol telepíthető. A jakuzzi üzembe helyezése rendkívül egyszerű. A puha, kerek Softubot kicsomagolás után a helyére gurítjuk, a Hydromate szűrőhöz csatlakoztatjuk, feltöltjük a medencét, áramforráshoz csatlakoztatjuk, és már kezdődhet is a pezsgőfürdőzés. Sokan úgy vélik, hogy a különleges selymes tapintású borítás jobb komfort érzést ad, mint amit az akril jakuzziknál megszoktunk. Ha kertünk egy bizonyos helyén meguntuk a jakuzzizást, a medencét könnyen áttelepíthetjük máshová.

A SOFTUB BEMUTATÓ VIDEÓJA

KÜLSŐ EGYSÉGEK
A Softub masszázsmedencék külső motorja gondoskodik a mindig kiváló hirdomasszázs élményről, és a csendes működésről. A jakuzzi telepítéséhez nincs szükség speciális eszközökre.
MINŐSÉGI ANYAGOK
A puhafalú Softub jakuzzi külső anyaga az időjárás viszontagságainak elleneálló speciális Leathertext, puhaságáról a polybond hab töltet gondoskodik. A medencéhez kiegészítőként rendelhető a surround fa lépcső, mely tikfából készült.

MEDENCE ÉRDEKLŐDÉS

KAPCSOLATFELVÉTEL


[Elfogadom a SpaTrend Kft., mint Üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát - Adatkezelési Tájékoztató. Az ÁSZF az oldal alján található.]