VÁLASSZA KI AZ ÖN SZÁMÁRA TÖKÉLETES MASSZÁZSMEDENCÉT!
A masszázsmedence vásárlás hosszú távú befektetés. Számunkra fontos, hogy Ön rátaláljon arra a jakuzzi modellre, mely hosszú éveken át nyújt majd tökéletes kikapcsolódást egész családja számára. Ismerje meg a SpaTrend kínálatában megtalálható különféle masszázsmedence típusokat, hogy könnyebben kiválaszthassa álmai jakuzziját!
MASSZÁZSMEDENCE TÍPUSOK

Prémium masszázsmedencék

A masszázsmedencék közül a haza piacon kiemelkedik az Amerikában talán legnépszerűbb jakuzzi márka, a HotSpring. A HotSpring formatervezőinek vezérelve a legnagyobb kényelem, az egészségmegőrzés és a kiváló, szemet gyönyörködtető impozáns és haladó design. A HotSpring küldetése az, hogy a jakuzzi fekvő és ülőhelyeken elhelyezett masszázsbefúvói célirányosan fejtsék ki hatásukat különböző izmainkra. 

Ellenáramoltató fitnesz medencék

Az Endless Pools® Fitnesz medence a végtelen úszás valódi élményét nyújtja. Az egyedülálló ellenáramoltató rendszernek köszönhetően már több mint 20.000 profi és hobbi úszó életét könnyítette meg az Endless Pools fitnesz medence, akik megtapasztalhatták az aquafitnesz jótékony hatásait.

Hagyományos masszázsmedencék

Azok számára, akik ragaszkodnak a masszázsmedence klasszikus formavilágához, ám kis helyre telepíthető jakuzzit keresnek, a  FreeFlow masszázsmedencéi jelentik az ideális választást. A FreeFlow jakuzzik rendkívül strapabíróak, ütés és karcállóak, kevés törődést igényelnek, így ha például nyaralójába keres jakuzzit, a FeeFlow  tökéletes döntésnek bizonyulhat.

Puhafalú masszázsmedencék

A masszázsmedence piacon újdonságnak számít a kerek, játékos, pehelykönnyű Softub jakuzzi. A Softub medencék nem csak a megkapó design miatt népszerűek. A Softub jakuzzi pehelykönnyű, könnyen szállítható, és szinte bárhol telepíthető. A Softub puha falának köszönhetően az egyik legbiztonságosabb masszázsmedence a piacon, melyben még a legkisebbek sem üthetik meg magukat, így kisgyermekes családok számára nagyszerű választás lehet.

Jakuzzik akár milliós kedvezménnyel az EXPO ideje alatt! 

2020 legújabb masszázsmedence modelljei a SpaTrend Expo Jakuzzi Kiállítás és Vásáron, extra kedvezményes vásárlási lehetőséggel MÁRCIUS 6-14-ig. 

Tájékoztassuk Önt A SpaTrend Expo extra kedvezményeiről?