VÁLASSZA KI AZ ÖN SZÁMÁRA TÖKÉLETES MASSZÁZSMEDENCÉT!

A masszázsmedence vásárlás hosszú távú befektetés. Számunkra fontos, hogy Ön rátaláljon arra a jakuzzi modellre, mely hosszú éveken át nyújt majd tökéletes kikapcsolódást egész családja számára. Ismerje meg a SpaTrend kínálatában megtalálható különféle masszázsmedence típusokat, hogy könnyebben kiválaszthassa álmai jakuzziját!

PRÉMIUM MASSZÁZSMEDENCÉK

A masszázsmedencék közül a haza piacon kiemelkedik az Amerikában talán legnépszerűbb jakuzzi márka, a HotSpring. Formatervezőinek vezérelve a legnagyobb kényelem, az egészségmegőrzés és a kiváló, szemet gyönyörködtető impozáns és haladó design. A HotSpring küldetése az, hogy a jakuzzi fekvő és ülőhelyeken elhelyezett masszázsbefúvói célirányosan fejtsék ki hatásukat különböző izmainkra.

PRÉMIUM MASSZÁZSMEDENCÉK

A Caldera megbízható, nagyteljesítményű masszázsmedencéi egyesítik a kényelmet, az energiahatékonyságot, a könnyű kezelhetőséget és a luxus érzetét. A Caldera jakuzzik minden funkcióját, a felfűtés hatékonyságától kezdve, a LED lámpák ragyogásán át a jetek változatos masszázsélményéig úgy tervezték meg, hogy azokat Ön kényelmesen és könnyedén használhassa. A Caldera jakuzzik nagyszerűsége a részletekben rejlik. 

ELLENÁRAMOLTATÓ MEDENCÉK

Az Endless Pools® fitnesz medence a végtelen úszás valódi élményét nyújtja. Az egyedülálló ellenáramoltató rendszernek köszönhetően már több mint 20.000 profi és hobbi úszó életét könnyítette meg az Endless Pools fitnesz medence, akik megtapasztalhatták az aquafitnesz jótékony hatásait. Ez a medence még az olimpikonokat is próbára teszi.

HAGYOMÁNYOS JAKUZZIK

Azok számára, akik ragaszkodnak a masszázsmedence klasszikus formavilágához, ám kis helyre telepíthető jakuzzit keresnek, a FreeFlow masszázsmedencéi jelentik az ideális választást. A FreeFlow jakuzzik rendkívül strapabíróak, ütés és karcállóak, kevés törődést igényelnek, így ha például nyaralójába keres jakuzzit, a FeeFlow tökéletes döntésnek bizonyulhat.

PUHAFALÚ MASSZÁZSMEDENCÉK

A masszázsmedence piacon újdonságnak számít a kerek, játékos, pehelykönnyű Softub jakuzzi, ami nem csak a megkapó design miatt népszerű. A Softub jakuzzi pehelykönnyű, könnyen szállítható, és szinte bárhol könnyen telepíthető. A Softub puha falának köszönhetően az egyik legbiztonságosabb masszázsmedence a piacon, melyben még a legkisebbek sem üthetik meg magukat, így kisgyermekes családok számára nagyszerű választás lehet.