Partnereink az expo-n

Színes felhozatalra számíthatnak az érdeklődők az idei Spatrend Expo-n, ahol most mind nagy nemzetközi, mind kisebb hazai vállalkozások is bemutatkoznak.

MIELE
HÁZTARTÁSI ESZKÖZÖK

A Miele olyan konyhai-, textil- és padlóápolási háztartási készülékeket kínál ügyfeleinek, amelyek a hosszú élettartam, a teljesítmény, a kezelési kényelem, az energiahatékonyság, a design és a szerviz terén a legmagasabb színvonalat képviselik.

A tavalyi évben újította meg a cég a konyhai gépek teljes termékválasztékát, piacra dobta az új, GEN 7000-es készülékcsaládot, amelynek formavilága szinte minden stílushoz illeszkedik. A kulináris élmények mellett, a készülékek kényelmes és intuitív kezelése is elvarázsolja a felhasználót.
Idén pedig bevezette a Miele az első vezeték nélküli porszívóját, a TriFlex-et, amely kiváló szívóteljesítményével, a hosszú futási idejével és rendkívüli rugalmasságával tűnik ki.


Qms Medicosmetics
KOZMETIKA

A rengeteg problémára megoldást kínáló QMS kozmetikai család termékei megtalálhatóak szépségszalonokban, kozmetikákban, hotelekben, de haza is vehetők, ahol biztonsággal és nagy sikerrel bevezethetők a napi bőrápolási rutinba. A termékek együttes használata támogatja a bőr természetes működését és serkenti a kor előrehaladtával lanyhuló folyamatokat. A QMS termékek többsége bőrazonos és gyorsan beépülő hidratáló elemeket tartalmaz, ezért az eredmény látványos és szinte azonnal jelentkező.


PARADOR
Lakberendezés

„Legyen Öné a világ legszebb otthona!” – ezzel az üzenettel fejleszt a Parador már több mint 40 éve termékeket padló-, fal-, és mennyezetek kialakításához a legmagasabb színvonalú formatervezéssel és minőséggel. A termékskála parkettát, laminált és elasztikus padlókat, valamint fal-és mennyezeti paneleket foglal magában, amelyeket a németországi központban, Coesfeld-ben és az ausztriai Güssing-ben gyártanak.
A Parador a design élvonalába tartozó olyan tervezők együttműködését nyerte el, mint például Zaha Hadid, Ora Ito, Karim Rashid, Ross Lovegrove vagy Hadi Teherani. Mi sem támasztja alá a fentieket jobban, mint hogy készparketta és laminált design padlóink 2019-ben is kiemelt díjakat szereztek a nemzetközi piacon, formatervezés és innovatív megoldások terén (European Product Design Award, Iconic Award). A SpaTrend Kft. 2004 óta a Parador márka magyarországi forgalmazójaként képviseli és hirdeti a gyártó által vallott eszméket.


BP BARBQ
VENDÉGLÁTÁS

2016 őszén nyitottuk éttermünket Budapest VII. kerületének vigalmi negyedében. Elsőként kínálunk ételeket a bbq technológia és street food műfaj különleges fúziójára építve. Húsaink egyedülálló módon, az étterem látványkonyhájába állított, faszén fűtésű, BBQ PIT BOX segítségével készülnek. Italkínálatunkkal könnyűszerrel vesszük fel a versenyt a város legjobb bárjaival. Vendégeink fesztelen hangulatban és egyszerű környezetben élvezhetik a szokatlanul izgalmas gasztronómiai kalandot.