JAKUZZI VÁSÁRLÁS EGYEDÜL!  

Vásároljon akár egyedül 1200 NM-es bemutatótermünkben! Foglaljon  időpontot!

Nyitva tartásunk a hét minden napján 9-15 óra között van! 

Exkluzív bemutatótermi séta az Ön jakuzzi szakértőjével, ahol akár egyedül is lehet!

Foglaljon időpontot különleges bemutatóterem bejárásunkra, mely során csak és kizárólag Ön van a középpontban!

Tudjon meg mindent az otthoni wellnessről első kézből szak­képzett értékesítőinktől, akik a wellness iránti elköte­lezet­tsé­güktől vezérelve már több mint 3000 háztartásba juttatták el a mindennapos pezsgőfürdőzés varázs­latos élményét. Az értékesítő személyesen mutatja be a legmodernebb, legexkluzívabb jakuzzi­kat, azokat, melyeket nyaralójába ajánlana, és mindent megtudhat a wellness egészségmegőrző, jótékony hatásairól.
A bemutatótermi séta férőhelyeinek száma korlá­tozott, így érdemes minél előbb időpontot foglalnia!

IDŐPONTFOGLALÁS

Raktárkészletünket maximálisan feltöltöttük a legújabb masszázsmedence modellekkel, mivel mi is -ahogy sokan mások- a kiállításokra készültünk. Raktárkészletünkről azonnal tudjuk Önnek szállítani a kiválasztott modellt. A kialakult helyzetre való tekintettel lehetőség van egyéni bemutatótermi bejárásra, melyhez időpontfoglalás szükséges. Nekünk fontos az Ön biztonsága! Foglaljon időpontot, és legyen akár egyedül szakértőnkkel. A megfelelő távolságot és a higiéniai szabályokat betartva mindent megteszünk kollégáink és az Ön egészségének megőrzése érdekében. Válasszon naptárunkból egy Önnek megfelelő időpontot, és látogasson el óriási, 1200 NM-es bemutatótermünkbe, ahol biztonságosan vásárolhat!

Ha nem tud konkrét időpontot megadni, kérjük itt regisztráljon, és felveszi Önnel a kapcsolatot szakértő kollégánk. 

A SPATREND  JAKUZZI KÍNÁLATÁRÓL

A legjobb jakuzzit szeretné megtalálni?

A SpaTrend kínálatában megtalálja Amerika kedvenc masszázsmedencéinek, a HotSpring jakuzziknak 2020-as, legújabb modelljeit, válogathat a könnyen telepíthető Freeflow és a kis súlyú Softub jakuzzik széles palettájáról, és a végtelen úszás élményét kínáló Endless Pools sportmedencékkel is megismerkedhet. 

Vegye igénybe az extra jakuzzi kedvezményeket, és tegyen szert akár milliós árelőnyre akár kizárólag online. Csapatunk mindent megtesz annak érdekében, hogy Ön otthona kényelméből válogathasson!

A SpaTrend széleskörű online jelenlétének köszönhetően igénybe veheti szakértő kollégáink telefonos, vagy online segítségét, mert a jakuzzi vásárlás egy olyan hosszútávú befektetés, mely megváltoztatja majd az egész család mindennapjait. A jakuzzi egy kapu az egészségesebb, nyugodtabb, kiegyensúlyozottabb élethez. A jakuzziban ellazulva közelebb kerülhet családtagjaihoz, barátaihoz, pihentetőbben aludhat éjszaka, így kiemelten fontos számunkra, hogy azt a masszázsmedence modellt válasza, amely leginkább megfelel az Ön igényeinek, és hogy mindezt biztonságosan, saját otthona kényelméből tehesse meg.

 Ne hagyja ki a SpaTrend széles jakuzzi választékát, mely virtuálisan az Ön rendelkezésére áll!