TÁJÉKOZTASSUK ÖNT MASSZÁZSMEDENCE AJÁNLATAINKRÓL?


[Elfogadom a SpaTrend Kft., mint Üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát - Adatkezelési Tájékoztató. Az ÁSZF az oldal alján található.]

Puhafalú, hab töltőanyagú SOFTUB

Pehelykönnyű, és gyorsan telepíthető!

A masszázsmedence piacon újdonságnak számít a HAB TÖLTŐANYAGÚ, pehelykönnyű Softub jakuzzi. A Softub masszázsmedencék nem csak a megkapó design miatt népszerűek. A Softub jakuzzi könnyen szállítható, és szinte bárhol telepíthető, és olyan szilárd, hogy oldalára rá is ülhetünk. Alakját tartósan megőrzi a benne lévő extrém körülményeknek is ellenálló hab anyag miatt. Puha falának köszönhetően az egyik legbiztonságosabb masszázsmedence a piacon, melyben még a legkisebbek sem üthetik meg magukat, így kisgyermekes családok számára nagyszerű választás lehet.

A Softub jakuzzik előnyei:

A Softub jakuzzi üzembe helyezése rendkívül egyszerű. A puha, kerek Softubot kicsomagolás után a helyére gurítjuk, a Hydromate szűrőhöz csatlakoztatjuk, feltöltjük a medencét, áramforráshoz csatlakoztatjuk, és már kezdődhet is a pezsgőfürdőzés. A Softub esetében attól sem kell tartanunk, hogy a szomszédokat esetleg zavarjuk a jakuzzizással, a Softub ugyanis a világ egyik legcsendesebb masszázsmedencéje, melyről az egyedi Whisper technológia gondoskodik.

Softub SPORTSTER

Férőhely: 1-2 / űrtartalom: 530 l

Softub LEGEND

Férőhely: 1-2 / űrtartalom: 530 l

Softub PORTICO

Férőhely: 5-6 / űrtartalom: 1.130 l

Softub RESORT

Férőhely: 5-6 / űrtartalom: 1.130 l