HOTSPRING ENVOY
AZ OKOS JAKUZZI
A BMW designerei újra­álmodták a Watkins prémium szolgáltatásokkal rendelkező masszázs­medencéit.
Innováció, ergonómia és kényelem.
HOTSPRING ENVOY
AZ OKOS JAKUZZI
A BMW designerei újra­álmodták a Watkins prémium szolgáltatásokkal rendelkező masszázs­medencéit.
Innováció, ergonómia és kényelem.
previous arrow
next arrow
Slider

NÉZZE MEG VIDEÓINKAT, TUDJON MEG MINDENT A JAKUZZIKRÓL!

Ha masszázsmedence választás előtt áll, informatív videóinkból mindent megtudhat a wellness varázslatos világáról!  

A SpaTrend bemutatótermeiben, a SpaTrend expo jakuzzi kiállítások során, bemutató termünk wellness terében, kertjében rengeteg videót készítettünk már. Videós tartalmainkkal szeretnénk az Önök otthonába varázsolni a wellness világát, melyekből mndent megtudhat a masszázsmedencék típusairól, a jakuzzi vízkezelési technikákról, a jakuzzizás pozitív élettani hatásairól, a csendes működésről és a gazdaságos üzemeltetésről.  Szeretnénk, ha videóinkat nézve  Ön is elmerülne a wellness varázslatos világában, hogy amikor személyesen tér be bemutatótermeink bármelyikébe, könnyebben választhassa ki a család kedvenc wellness eszközét!

TUDJON MEG TÖBBET A JAKUZZIKRÓL VIDEÓINKBÓL!

NE MARADJON LE KIEMELT JAKUZZI AJÁNLATAINKRÓL!

Kérje személyre szabott masszázsmedence ajánlatainkat!


[Elfogadom a SpaTrend Kft., mint Üzemeltető Általános Szerződési Feltételeit és Adatvédelmi és Adatkezelési Szabályzatát - Adatkezelési Tájékoztató. Az ÁSZF az oldal alján található.]

Ha szívesen megnézné videóinkat…

Videóinkat bármikor megnézheti a Facebookon, a Youtubeon, és az Instagramon! Ha szeretne mindent megtudni az önnek tetsző jakuzzi modellről, közösségi oldalainkon további informatív videókat talál, és jakuzzi szakértőink részletes útmutatójával merülhet el a masszázsmedencék varázslatos világában. Ha megtetszett valamelyik jakuzzi modell, szívesen látjuk vendégül személyesen az Önhöz legközelebb eső SpaTrend bemutatótermünkben, ahol hatalmas masszázsmedence kínálatból válogathat, és szakértőink segítenek Önnek a személyre  szabott modell kiválasztásában! 

JÁRJA KÖRBE VIRTUÁLISAN BEMUTATÓTERMÜNKET, ÉS VÁLASSZON JAKUZZIT AKÁR ONLINE!

Ha nem tud eljönni a SpaTrend bemutatótermébe,, 3 dimenziós bemutatótermünkben akár online is rátalálhat álmai masszázsmedencéjére! 

3 dimenziós bemutatótermünkben sétálva megnézheti a SpaTrend teljes masszázsmedence kínálatát. Ha úgy érzi, rátalált az Ön számára tökéletes modellre, kollégáink készséggel állnak rendelkezésére. Ha szeretné, természetesen élőben is megnézheti jakuzzi kínálatunkat, szakértőink segítségére lesznek az ideális választásban, hogy hosszú időn át örömét lelje az otthoni wellness varázslatos élményében. 

Vásárlói vélemények – masszázsmedence és grill vásárlóink mondták

Küldetésünk a wellness

Célunk, hogy egy időben és egy helyen bemutathassuk hol tart ma a jakuzzi gyártás, mik az iparág újdonságai, vívmányai és mi az a kínálat, amiből a masszázsmedencék kedvelői választhatnak. Az ország négy helyszínén bemutatótermeinkben megismerheti a világ legkedveltebb masszázsmedence modelljeit, és rátalálhat az Ön számára tökéletes darabra.

Tudjon meg mindent az otthoni wellnessről első kézből szak­képzett értékesítőinktől, akik wellness iránti elköte­­lezet­tsé­güktől vezérelve már több mint 4000 háztartásba juttatták el a mindennapos pezsgőfürdőzés varázs­latos élményét. 

JAKUZZI AJÁNLATOK, TÍPUSOK